167 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Sant’Anna

Wino Borgo Magredo Prosecco DOC Spumante Extra Dry

Nowość

Prosecco DOC Borgo Magredo to chluba winnicy. Spumantyzowane, o bardzo przyjemnym smaku. Bardzo wszechstronne wino, szczególnie polecane jako aperitif do przystawek zwłaszcza na bazie sera i delikanych wędlin na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC

Nowość

Pełne, niezwykle miękkie, z obfitą kremową pianką. Emanuje aromatami kwiatowymi z nutami świeżych owoców.  Powstaje z najlepszszych, wyselekcjonowanych winogron Glera z rejonu Prosecco DOC. Winifikowane wedle antycznych receptur, z wysokim cukrem resztkowym.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzownaego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem "Raboso DOC"

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Ser Monte 27 Vecchio to twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego z regionu Veneto, dojrzewający 7/8 miesięcy. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku, lekko pikantny. 

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero

Nowość

Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero Rolle di Cison di Valmarino (Treviso)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo OPPALE

Nowość

Włoskie jasne, wysoko chmielone piwo górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce (typu golden ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo NEBRA

Nowość

Włoskie piwo bursztynowe, dwusłodowe, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo CURMI

Nowość

Włoskie piwo aromatyzowane górnej fermentacji z orkiszu i słodu jęczmiennego, wtórnie fermentowane w butelce (typu wheat ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AUDACE

Nowość

Włoskie jasne piwo dwusłodowe górnej fermentacji, aromatyzowane, refermentujące w butelce (typu belgian strong ale)

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caciottina Dolomiti

Nowość

Delikatny ser stołowy z pełnego pasteryzowanego mleka krowiego o mleczno-śmietankowym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Tortellini al prosciutto crudo

Nowość

Pierożki jajeczne tortellini z nadzieniem z szynką dojrzewającą prosciutto crudo

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Sant’Anna

Wino Novello IGT Veneto

Nowość

Młode czerwone wino Novello IGT Veneto z rocznika 2019

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Fior di Capperi

Nowość

Marynowane owoce kaparów z ogonkami w zalewie z octem winnym. Owoce kaparów sprawdzą się doskonale jako przekąska, przystawka i finger food.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Funghi Champignon in olio di oliva

Nowość

Pieczarki w oliwie z oliwek z dodatkiem octu winnego, pietruszki, ostrej papryczki peperoncino i czosnku. Doskonałe do ozdabiania kanapek i dań, znakomity składnik przystawek i przekąsek oraz sałatek ryżowych.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Delduca - placeholder
La Reinese

Sugo tonno e olive

Śródziemnomorski sos do makaronu, bogaty w dobrego tuńczyka jak i najlepsze zielone oliwki, wykończony doskonałym sosem pomidorowym i oliwą z oliwek. Gotowy do podania po podgrzaniu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive nere

Nowość

Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini macinati in olio extravergine di oliva

Nowość

Pasta z ostrej mielonej papryczki peperoncino z czosnkiem, oregano, octem winnym. Świetna na grzanki, bruschettę, dodatek do przekąsek oraz przydania ostrości sosom do makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori secchi

Nowość

Suszone pomidory w oleju słonecznikowym i oliwie z oliwek z dodatkiem kaparów, czosnku, oregano, papryczki pikantnej peperoncino i octu winnego. Idealne do wielu potraw, sosów do pizzy oraz do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive leccino denocciolate e condite

Nowość

Drylowane oliwki leccino w zalewie z dodatkiem octu winnego, czosnku, kopru włoskiego, pikantnej papryczki peperoncino w oleju słonecznikowym. Idealne jako przekąska i przystawka. Świetne zarówno z makaronami jak i drugimi daniami. ​​

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Ciliegie con Zenzero BIO

Nowość

Salsa słodko-pikantna z czereśni z dodatkiem imbiru BIO. Idealny akompagnament dla przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di Albicocca

Nowość

Salsa morelowa o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante ai frutti di bosco

Nowość

Posiada konsystencję dżemu o intensywnym czerwonym kolorze oraz słodko-pikantny smak owoców leśnych.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Mele Cotogne

Salsa słodko-pikantna z pigwy z aromatem musztardy. Polecana do serów kozich, owczych o średnim okresie dojrzewania, serów provolone i caciocavallo, po roquefort i słodką gorgonzolę. Doskonale nadaje wyrazu białym mięsom.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Fichi e Senape BIO

Nowość

Salsa słodko-pikantna z fig z musztardą i papryczka peperoncino BIO. Znakomita do przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di pere

Nowość

Posiada konsystencję dżemu oraz słodko-pikantny gruszkowy smak. Idealna jako dodatek do mięs pieczonych, gotowanych oraz dojrzewających serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Tris di salse dolci e piccanti: fichi, pere, arance

Nowość

Trzy malutkie salsy słodko-pikantne o smaku fig, gruszek i pomarańczy.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance con Senape e Peperoncino BIO

Nowość

Salsa słodko-pikantna z pomarańczy z aromatem musztardy i dodatkiem papryczki peperoncino BIO. Idealna do przystawek i warzyw, do świeżych kremowych serów, takich jak stracchino, mascarpone i ricotta, interesująca również do burgerów i czerwonych mięs. 

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di mele a spicchi

Nowość

Salsa słodko-pikantna z cząstkami kandyzowanych jabłek. Świetna do czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów, ale też jako deser i nadzienie do ciast.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di peperoni

Nowość

Salsa słodko-pikantna z papryki. Idealna do czerwonego mięsa i serów dojrzewających.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di cipolla

Nowość

Posiada konsystencję dżemu o różowym kolorze oraz słodko-pikantny cebulowy smak. Idealny dodatek do wędlin i serów.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di verdure

Salsa słodko-pikantna z siedmiu kandyzowanych warzyw. Idealna do wędlin, mięs oraz ryb.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di fichi

Nowość

Salsa figowa słodko-pikantna o konsystencji dżemu. Idealny dodatek do serów dojrzewających, wędlin gotowanych i wędzonych oraz grillowanych i smażonych mięs.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di frutta

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych owoców zanurzonych w syropie cukrowym i oleju musztardowym. Wyśmienita solo, doskonała jako deser. Pasuje zarówno do mięs pieczonych jak i gotowanych. Idealnie komponuje się z serami świeżymi i dojrzewającymi.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di ciliege rosse Gourmet

Nowość

Salsa słodko-pikantna Gourmet z kandyzowanych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do serów owczych, serów pleśniowych, szaszłyków mięsnych i wędlin gotowanych. Do spróbowania z crescenzą i taleggio.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di ciliege rosse

Nowość

Salsa słodko-pikantna z czerwonych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do szaszłyków mięsnych, gotowanego mięsa, jak i sera Pecorino.

Delduca - placeholder
Nowość

Crema di radicchio

Nowość

Krem z cykorii o bardzo wyraźnym smaku, wzbogacony dodatkiem sera Parmigiano Reggiano DOP

Delduca - placeholder
Nowość

Bomba calabrese piccante

Nowość

Bardzo pikantny krem z papryki, ostrej papryczki peperoncino, bakłażanów, pieczarek, suszonych pomidorów i karczochów w oliwce z oliwek i z dodatkiem soli i oregano

Delduca - placeholder

Antipastissimo in olio di girasole

Jedna z najbardziej klasycznych marynat, posiada przyjemny aromat i niepowtarzalny smak.

Delduca - placeholder
Costa Arente

Wino Amarone della Valpollicella DOCG

Czerwone wytrawne wino, bogato ustrukturyzowane, o mocnym czerwonym kolorze, przechodzącym w granat.

Delduca - placeholder
Costa Arente

Wino Valpolicella Valpantena DOC

Wino czerwone wytrawne o żywym rubinowym kolorze i szerokim, pełnym energii bukiecie

Delduca - placeholder
Costa Arente

Wino Ripasso della Valpolicella DOC

Czerwone wytrawne o ciemnej purpurowej barwie z czystym i harmonijnym bukietem

Delduca - placeholder
Duca Di Dolle

Wino EXD Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. – Spumante Extra Dry

Średnio intensywne, bardzo subtelne z wyczuwalnym zapachem skórki chleba i dojrzałych owoców.

Delduca - placeholder
Duca Di Dolle

Wino BRT- Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT

Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut Cru DOCG o wyraźnej osobowości i średniej intensywności

Delduca - placeholder
Duca Di Dolle

Wino ZERO – Valdobbiadene Prosecco Superiore di Cartizze DOCG Spumante BRUT

ZERO - Valdobbiadene Prosecco Superiore di Cartizze DOCG Spumante BRUT - Najwyższej jakości Prosecco Superiore z obszaru Cartizze, o obniżonej zawartości cukru (5g/l). Chluba winnicy.

Delduca - placeholder
Duca Di Dolle

Wino DDD – Prosecco Superiore di Cartizze DOCG EXD

DDD - Prosecco Superiore di Cartizze DOCG EXD to wino o intensywnym zapachu i przyjemnym smaku, które podobnie jak Cartizze Brut „Zero” stanowi chlubę winnicy.

Delduca - placeholder
Duca Di Dolle

Wino NINO – Valdobbiadene Prosecco Frizzante DOCG – SURLIE

Wino NINO - Valdobbiadene Prosecco Frizzante DOCG - wtórnie fermentowane w butelce (SURLIE)

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino Sior PIERO – Valdobbiadene Spumante Extra Dry Sup. DOCG

Valdobbiadene Spumante extra dry superiore DOCG - wyrafinowane młode wino o wyjątkowym aromacie, owocowe i miękkie

Delduca - placeholder

Alacce Filet Olio

Filety z anchois. Mocno solone filety z sardyneli atlantyckiej o zdecydowanym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Olive Taggiasche denocciolate

Nowość

Drylowane włoskie ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.

Delduca - placeholder

Carciofi a spicchi trifolati

Karczochy pocięte w regularne kawałeczki, w zalewie z oleju roślinnego z aromatycznymi warzywami i przyprawami. Idealne do pizzy i kanapek. Są już gotowe do użycia.

Delduca - placeholder

Carciofi rustici

Karczochy w zalewie rustykalnej z olejem słonecznikowym, czosnkiem, miętą i octem winnym. Idealne jako przekąska lub dodatek np. do deski wędlin. Znakomite do porchetty i panini.

Delduca - placeholder

Carciofini

Karczochy w zalewie. Idealne jako dodatek lub przekąska. Wyśmienicie smakują z panini. Polecamy podawać je z porchettą.

Delduca - placeholder

Cipolle Borettane all’aceto balsamico di Modena

Cebulki boretańskie w occie balsamicznym Aceto Balsamico di Modena IGP z regionu Veneto. Cebulki marynowane o delikatnym unikalnym smaku, idealnie komponują się z daniami mięsnymi i wędlinami.

Delduca - placeholder

Crema agli asparagi

Delikatny i wyrafinowany krem z młodych szparagów. Doskonały do przystawek, pierwszych i drugich dań, mięs, wędlin i serów. Idealny dodatek do makaronów i risotto.

Delduca - placeholder

Crema ai carciofi

Crema di carciofi Przepyszny krem z karczochów przygotowany według tradycyjnej receptury, delikatny i naturalny.

Delduca - placeholder

Crema di radicchio

Krem z czerwonej cykorii Radicchio z Treviso IGP z dodatkiem oleju z pestek słonecznika, octu winnego, pietruszki, szpinaku, czosnku i przypraw. Doskonały do makaronu, ryżu i na grzanki.

Delduca - placeholder

Crema quattro formaggi

Crema 4 formaggi Krem powstał z wyselekcjonowanych najlepszych włoskich serów Fontina, Italico, Grana Padano oraz z wyśmienitym szwajcarskim serem Emmental.

Delduca - placeholder

Cuore di carciofi

Wyselekcjonowane serca karczochów w oleju słonecznikowym. Wzbogacają sałatki i kanapki oraz idealnie komponują się jako ozdoba dań głównych.

Delduca - placeholder

Frutti del Cappero

Frutti del cappero to owoce kaparowca marynowane w occie winnym i pasteryzowane. Doskonałe do aperitivo, na pizzę i dodatek do wielu dań.

Delduca - placeholder

Giardiniera

Giardiniera są to różnego rodzaju siekane warzywa, gotowane w wodzie z octem. Stosuje się je jako dodatek, ozdobę lub składnik dań głównych.

Delduca - placeholder

Melanzane grigliate

Warzywa, przyprawy wszystkie wyselekcjonowane aby uzyskać zapach i smak grilowanych bakłażanów domowej roboty.

Delduca - placeholder
Nowość
Fraccaro spumadoro

Colomba pera e cioccolato

Nowość

Drożdzowa babka Wielkanocna na naturalnym zakwasie z kawałeczkami czekolady i kandyzowanej gruszki, dekorowana lukrem czekoladowym

Delduca - placeholder
Nowość
Fraccaro spumadoro

Colomba con crema pistacchio

Nowość

Drożdzowa babka Wielkanocna na naturalnym zakwasie z kremem pistacjowym, dekorowana czekoladą i kawałeczkami pistacji

Delduca - placeholder
Nowość
Fraccaro spumadoro

Colomba al cioccolato

Nowość

Drożdzowa babka Wielkanocna na naturalnym zakwasie z kawałeczkami czekolady i dekorowana polewą czekoladową

Delduca - placeholder
Nowość
Fraccaro spumadoro

Colomba classica

Nowość

Klasyczna drożdżowa babka Wielkanocna na naturalnym zakwasie aromatyzowana kandyzowaną skórką pomarańczową i dekorowana płatkami migdałów oraz lukrem

Delduca - placeholder

Olive Schiacciate piccanti

Szczególne oliwki, przyprawione i ostre, zanurzone w oleju słonecznikowym.

Delduca - placeholder

Peperoni a falde in agrodolce

Czerwona i żółta papryka w kawałkach w zalewie słodko-kwaśnej w słoiku 540 g.

Delduca - placeholder

Peperoni grigliati

Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego.

Delduca - placeholder

Pronto Toast

Gotowy sos wielowarzywny na tosty i przekąski.

Delduca - placeholder

Spadine di verdure

Szaszłyki warzywne. Idealne jako aperitif.

Delduca - placeholder
Nowość

Carpaccio di Bufala

Nowość

Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość

Vitello tonnato

Nowość

Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania

Delduca - placeholder
Nowość

Roastbeef di manzo DelDuca

Nowość

Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Pandoro

Klasyczna babka waniliowa bez dodatków

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Mini Pandoro

Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków

Delduca - placeholder
Olearia del Garda

Olio extravergine di oliva fruttato LE COLLINE

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine znad jeziora Garda, o niskiej kwasowości,100% produkt włoski, butelka 750 ml

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Panettone classico

Panettone – klasyczna babka z bakaliami

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Mini panettone

Mini panettone - babeczka z rodzynkami

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Panettone al cioccolato

Panettone z kremem czekoladowym

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Panettone alla crema di Prosecco

Panettone z kremem Prosecco

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio

Panettone z kremem pistacjowym

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Cantuccini alle mandorle

Cantuccini z migdałami

Delduca - placeholder

Pepe nero

Idealny do wszystkich dań.

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle

Torrone z migdałami

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Bocconcini

Ciasteczka francuskie z lukrem i purée morelowym

Delduca - placeholder

Origano

Oregano charakteryzuje się przyjemnym zapachem oraz korzennym smakiem. Zalicza się je do podstawowych przypraw kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej.

Delduca - placeholder

Rosmarino

Rozmaryn charakteryzuje się intensywnym smakiem i korzennym, delikatnie gorzkim i sosnowym zapachem. Zaliczany do podstawowych przypraw kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej. Znakomicie aromatyzuje mięso, wędliny i sosy.

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Amaretti

Ciasteczka migdałowe 300 g.

Delduca - placeholder

Savoiardi Bonomi

Biszkopty na tiramisu’

Delduca - placeholder

Caffe’ aroma classico

Włoska kawa ziarnista o delikatnym smaku (80% robusta, 20% arabica)

Delduca - placeholder

Caffe’ tostato gusto forte

Włoska kawa ziarnista o wyraźnym, mocnym smaku (40% arabica, 60% robusta)

Delduca - placeholder

Caffe’ grande espresso

Włoska kawa ziarnista o bardzo mocnym smaku (60% arabica, 40% robusta).

Delduca - placeholder

Baccala’ alla vicentina

Baccala’ alla vicentina to regionalne danie w prowincji Vicenza

Delduca - placeholder

Baccala’ Mantecato

Baccala’ mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych, pysznych przekąsek serwowanych w Wenecji i okolicach.

Delduca - placeholder

Box Pizza 33×33

Pudełka na pizzę 33x33 - 100 sztuk

Delduca - placeholder

Bruschette

Chleb na bruschettę

Delduca - placeholder

Crema tartufata

Krem grzybowy z truflą

Delduca - placeholder

Focaccine

Chleb na włoską focaccię.

Delduca - placeholder

Gnocchi

Delduca - placeholder

Grissini fatti a mano

Paluszki robione ręcznie

Delduca - placeholder

Lievito di birra

Suche drożdże piwne aktywne instant w proszku. Bardzo wydajne.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Masło Burro

Masło Carpenedo to masło ze świeżej śmietany z górskich pastwisk północnych Włoch.

Delduca - placeholder

Pane da Tramezzino

Chleb na tramezzini

Delduca - placeholder

Polenta

Polenta to charakterystyczne danie dla północnych Włoch, zwłaszcza w regionie Veneto. Produkt jest gotowy do przyrządzenia. Wystarczy wsypać zawartość torebki do ciepłej wody i zagotować.

Delduca - placeholder

Porchetta Trevisana

Tradycyjna porchetta to przygotowywana z szynki wieprzowej włoska wędlina. Mięso nacierane jest ziołami i białym winem. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek.

Delduca - placeholder

Regina di Marca

Włoski specjał wędliniarski. Klasyczny smak i miękkość Sopressa Trevigiana zestawione z delikatnym smakiem schabu, a wszystko otoczone zapachami pieprzu Szechuan. Włoska wędlina doskonałej jakości idealna do podania na wyrafinowanej desce przysmaków.

Delduca - placeholder

Salame ungherese

Włoskie salami wieprzowe drobno mielone

Delduca - placeholder

Salamino dritto piccante

Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku, pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Posiada intensywny czerwony kolor i niezwykły aromat.

Delduca - placeholder

Salsiccia fresca

Włoska kiełbasa wieprzowa w naturalnym jelicie

Delduca - placeholder

Ser Asiago DOP

Delikatny ser półtwardy z surowego mleka krowiego z regionu Veneto. Dojrzewa około 6-7 miesięcy.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Baronerosso® al Barbera D’Asti DOCG

Baronerosso to rzemieślniczy ser dojrzewający (minimum 5 miesięcy) z surowego mleka koziego, uszlachetniany w winogronach Barbera i winie "Barbera d'Asti DOCG".

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Proces dojrzewania przeprowadzany jest z użyciem słodkiego rodzynkowego wina Raboso i owoców leśnych. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków. Ten włoski ser pleśniowy posiada charakterystyczny zapach i ostry, słonawy smak.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Blu star

Ser pleśniowy z mleka krowiego dojrz. z czarną truflą.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobirraio

Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie, o miesięcznym okresie dojrzewania. Idealny do desek serów i do piwa.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Cacioradicchio

Miękki i łagodny ser caciotta z czerwoną włoską cykorią Radicchio di Treviso. Smak delikatny, lekko gorzkawy jak Radicchio.

Delduca - placeholder

Ser Conciato al pepe

Twardy ser z mleka krowiego z regionu Weneto. Dojrzewa w dębowych beczkach z wyselekcjonowaną mieszanką czarnego pieprzu.

Delduca - placeholder

Ser Dolomitico

Ser pleśniowy z mleka krowiego na piwie dwusłodowym, dojrzewający minimum 50 dni. Dolomitico ma cylindryczną formę i piękną bursztynową skórkę z ciemnym żyłkowaniem, w której silnie zaznaczony jest aromat chmielu.

Delduca - placeholder

Ser Grana Padano DOP

Grana Padano to półtłusty ser produkowany z mleka krowiego. Zaliczany jest do serów dojrzewających, twardych oraz podpuszczkowych. To jeden z najbardziej znanych produktów włoskich, mających znak jakości DOP (Denominazione di Origine Protetta).

Delduca - placeholder

Ser Hyrkus

Ser Hyrkus to najwyższej jakości ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka koziego. Ma cylindryczną regularną formę. Na skórce dominuje kolor szarawy. Po przekrojeniu jest koloru białego z typowymi delikatnymi żyłkami pleśni o zielonym odcieniu.

Delduca - placeholder

Ser Montasio DOP

Montasio należy do dużej rodziny górskich serów. Jego żółto brązowa skórka na początku  jest gładka i sprężysta, później staje się ciemniejsza i twardsza. Jego smak jest łagodny, kremowy i delikatny, bogaty i owocowy, z nutą ananasa. Korzenny i nieco pikantny.

Delduca - placeholder
Valcolatte

Ser Mozzarella

Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego

Delduca - placeholder

Ser Mozzarella per pizza Julienne Del Duca

Mozzarella z mleka krowiego w wygodnej postaci wiórków. Ser typu „pasta filata” tradycyjnie produkowany z masy parzonej, o świetnych właściwościach topnienia. Doskonała na pizzę i do gotowania.

Delduca - placeholder

Ser Pannarello Biologico

Biologiczny ser produkowany z pełnotłustego pasteryzowanego mleka krowiego pochodzącego wyłącznie z gospodarstw ekologicznych, miękki z dodatkiem śmietany, sezonujący około 15 dni. Słodki i kremowy w smaku z nutą masła i śmietany. Wytwarzany w prowincji Treviso we Włoszech.

Delduca - placeholder

Ser Piave DOP

Piave to twardy ser z mleka krowiego, typowy dla prowincji Belluno w regionie Veneto. Ma zwartą konsystencję bez oczek. Sezonowany jest od 2-6 miesięcy.

Delduca - placeholder

Ser Pura Capra

Caciotta di Pura Capra to miękki ser z mleka koziego. Wytwarzany w Toniolo Casearia s.p.a. w regionie Veneto. Miesięczny proces dojrzewania podkreśla słodkie nuty smakowe mleka koziego. Jest delikatny i przyjemny w smaku.

Delduca - placeholder

Ser Ricotta affumicata

Ser Ricotta affumicata – wędzony ser o miękkiej konsystencji i cieniutkiej skórce z delikatnym wędzonym posmakiem. Wędzona naturalnym drewnem bukowym.

Delduca - placeholder

Ser Ricotta fresca

Ricotta posiada gęstą i ziarnistą konsystencję. Powstaje z serwatki po produkcji serów podpuszczkowych z mleka koziego, krowiego lub owczego.

Delduca - placeholder

Ser Toma blu alle erbette aromatiche

Ser pleśniowy półtwardy, dojrzewający w beczkach z sianem i ziołami. Intensywny w smaku, przyjemnie aromatyzowany, przypomina zapachy runa leśnego.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Amarone DOCG

Ser Ubriaco di Amarone to półtwardy ser dojrzewający w winie Amarone della Valpolicella classico D.O.C.G.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Prosecco DOCG

Ser półtwardy z surowego mleka krowiego, dojrzewający przez minimum 4 miesiące. Na proces przygotowania sera składają się sesje zanurzania w wytłokach gronowych i winie Prosecco DOCG, po czym następują okresy leżakowania i suszenia w określonej temperaturze i wilgotności. Ser ma delikatny świeży, lekko kwaskowaty smak, o aromacie owoców cytrusowych i zielonego jabłka.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Raboso

Ser z mleka krowiego, średnio twardy, dojrzewa w moszczu szczepu winogron Raboso.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Recioto

Ser twardy dojrzewający. Powstaje z połączenia wina Recioto Passito di Gambellara z serem z surowego mleka krowiego. Dominują w nim winne nuty zapachowe, słodkie, złamane lekkim aromatem mleka.

Delduca - placeholder

Ser Vento d’estate

Ser Vento d'estate powstaje z pasteryzowanego krowiego mleka. Dojrzewa w dębowych beczkach z sianem z wysokich partii gór w Treviso. Charakteryzuje się świeżym smakiem o wyraźnym aromacie siana. Posiada posmak rumianku i dzikiej mięty.

Delduca - placeholder

Sfilacci di Manzo

Podsuszane mięso wołowe w postaci drobnych wiórków, tzw. wołowina "szarpana". Sfilacci smakują doskonale na surowo przyprawione oliwą, solą i cytryną. Mogą być dodatkiem do sałatek i pizzy, a także składnikiem wielu wyszukanych receptur.

Delduca - placeholder
Fraccaro spumadoro

Sfogliatine

Ciasteczka z ciasta francuskiego z lukrem i purée morelowym

Delduca - placeholder

Sopressa nostrana

Włoski salceson przygotowywany z wysokogatunkowego, wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Przyprawiany w trakcie produkcji ziołami i czerwonym winem, stanowi prawdziwy włoski rarytas.

Delduca - placeholder

Toscaiole

Chleb tostowy.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Bianco Lison

Najbardziej typowe białe wino w całej gamie Lison Pramaggiore.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Cabernet Sauvignon

Wino czerwone ze szczepów wywodzących się z Bordeaux.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Chardonnay DOC

Wino białe ze szczepu wywodzącego się z Burgundii.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Merlot DOC Venezia

Czerwone wytrawne wino Apelacji Merlot o intensywnym rubinowym kolorze z z delikatnymi odcieniami purpury.

Delduca - placeholder
Poggiobello

Wino Pinot nero

Wywodząca się z Burgundii apelacja czerwone wino Pinot Nero o rubinowym kolorze czerwieni z charakterystycznym pomarańczowym odcieniem.

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino Prosecco V8+ Sior Carlo

Prosecco DOC Brut - wyłącznie najlepsze winogrona typu Glera z jenego rocznika

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino Prosecco V8+ Sior Sandro ExtraDry DOC

Prosecco ExtraDry o wyjątkowej lekkości i kwiatowej świeżości z wyraźną mineralnością i zrównoważoną wytrawnością.

Delduca - placeholder
Tenuta Sant’Anna

Wino Refosco DOC

Czerwone wino wytrawne. Autochtoniczna apelacja czerwonych winogron, najbardziej typowa i rozpowszechniona w północno-wschodniej części Włoch.

Delduca - placeholder
Poggiobello

Wino Ribolla gialla

Wino białe ze szczepu Ribolla Gialla rodzący najbardziej szlachetne winogrona.

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Berto

CUVEE Brut - delikatne połączenie wyselekcjonowanych szczepów białych winogron fermentowanych metodą Charmat’a.

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Gildo

Na podniebieniu słodkie, ale nie przesadnie, z umiarkowaną kwasowością, która nadaje świeżości i zachęca do dalszej degustacji.

Delduca - placeholder
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Lele

Wyrafinowana mieszanka czerwonych winogron poddanych winifikacji łączy się w aromatyczne różowe wino

Delduca - placeholder

Wino w kartonie Merlot 5 litrów

Rosso - Merlot - czerwone wino w 5-litrowym kartonie

Delduca - placeholder

Wino w kartonie Refosco 5 litrów

Rosso Superiore - Refosco – czerwone wino w 5-litrowym kartonie

Delduca - placeholder

Wino w kartonie Sauvignon 5 litrów

Bianco Superiore - Sauvignon - białe wino w 5-litrowym kartonie

Delduca - placeholder

Wino w kartonie Tai 5 litrów

Bianco - Tai - białe wino w 5-litrowym kartonie

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów