Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Ser Robiola di capra
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli, a także do sernika.

LATTA D&G MIDNIGHT Pasta 1 kg
Metalowe ozdobne pudełko zawierające dwa opakowania spaghetti. Puszka została zaprojektowana przez dom mody D&G. Idealna na prezent dla miłośników dobrego smaku i stylu.

Colomba cioccolato e confettura di fragoline di bosco D&G 1kg
Wielkanocna włoska babka Colomba z konfiturą poziomkową. Do zestawu należy także słoik aksamitnego kremu czekoladowo-orzechowego. Ekskluzywny wypiek zamknięty w pięknej puszce, której wzór zaprojektował włoski dom mody Dolce&Gabbana.

La Colombina al mandarino D&G 100g
Wielkanocna włoska babka Colomba w wersji mini. Jej smak wzbogaca olejek mandarynkowy, migdały i pistacje. Ekskluzywny wypiek zamknięty w pięknej puszce, której wzór zaprojektował włoski dom mody Dolce&Gabbana.

La Colomba alle mandorle di Sicilia D&G 750 g
Wielkanocna włoska babka Colomba w kształcie gołębicy. Środek babki wypełniony jest kandyzowaną skórką ze świeżej pomarańczy, a góra polana lukrem z sycylijskich migdałów. Ekskluzywny wypiek zamknięty w pięknej puszce, której wzór zaprojektował włoski dom mody Dolce&Gabbana.

Funghi Chiodini Armillaria Mellea Trifolati
Opieńki miodowe w oleju. Przyprawione czosnkiem oraz pietruszką. Spróbuj ich w wersji "padellaty" - smażonych warzyw na patelni (cukinie, papryki, ziemniaki, opieńki).

Burrata di Bufala 125 g
Burrata to świeży włoski ser z pasteryzowanego mleka. "Serce" burraty to aksamitny postrzępiony serek z masy parzonej zanurzony w delikatnej, kremowej śmietance i zamknięty w "sakiewce".

Gnocchi di patate 500 g
Ziemniaczane kluseczki. Prosty skład (5 składników), bez konserwantów i bez GMO. Gnocchi można doprawić ulubionymi dodatkami - masłem i szałwią, mięsnym ragu' lub zapiec w piekarniku (gnocchi alla sorrentina).

Gnocchi alla tirolese con spinaci 350 g
Ziemniaczane kluseczki szpinakowe (tyrolskie). Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi mogą być podawane ze śmietaną i speckiem lub masłem i szałwię.

Gnocchi di patate con zucca 500 g
Ziemniaczane kluseczki dyniowe. Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi z masłem i szałwią lub sosem pomidorowym.

Gnocchi alla romana
Kluseczki o subtelnym smaku oraz miękka i sprężysta konsystencja. Sprawdzą się doskonale zarówno z tradycyjnymi sosami, takimi jak pomidorowymi, ragu', śmietanowo-serowym czy pesto z bazylii.

Olive All’Ascolana
Zielone oliwki pozbawione pestek, w miejscu których znajduje się soczysty mięsny farsz, całość otoczona w chrupiącej panierce. Świetnie nadają się jako dodatek do deski serów lub degustacji wina.

Polpette di carne
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem mięsnym. Te pyszne pulpeciki do przygotowania na patelni lub w piekarniku to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di tonno
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem z tuńczyka. Te pyszne pulpeciki z nadzieniem z tuńczyka do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di verdure
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z miękkim warzywnym nadzieniem. Te pyszne pulpeciki z warzywnym nadzieniem do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Crespelle con funghi porcini
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z farszem z borowików. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con chiodini e Asiago DOP
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z farszem z opieniek oraz sera Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con formaggi con Asiago DOP 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników wypełnionych serowym nadzieniem z serem Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.