Włoskie makarony

Sprężyste makarony włoskie zachowują swój kształt podczas procesów gotowania i zachwycają smakiem. W naszej ofercie znajdują się klasyczne i najbardziej popularne makarony powstające według tradycyjnych włoskich receptur.

Oferujemy makarony tagliatelle, gnocchi, farfalle, pappardelle i spaghetti najbardziej rozpoznawalnych marek takich jak molisana, voiello, de cecco czy barilla.

23 produkty

De Cecco Conchiglioni

Conchiglioni De Cecco

De Cecco Lasagne

Lasagne De Cecco

De Cecco Paccheri

Paccheri De Cecco

La Molisana

Fusilli Molisana

Fusilli Molisana

Gnocchi

La Molisana

Gnocchi di patate Molisana

Kluseczki ziemniaczane Gnocchi Molisana

La Molisana

Linguine Molisana

Linguine Molisana

La Molisana

Orecchiette pugliesi Molisana

Pappardelle all’uovo Barilla

Pappardelle to rodzaj makaronu jajecznego, który kształtem przypomina tagliatelle jednak jest znacznie szerszy. Makaron jest bardzo chłonny i wytrzymały, dlatego świetnie nadaje się do sosów.

La Molisana

Pappardelle Molisana

Pappardelle Molisana

La Molisana

Penne rigate Molisana

Penne rigate Molisana

Riso Carnaroli

Carnaroli to ryż średniego ziarna, "super cienki". Zwany "królem ryżu”.

Riso Vialone nano

Ryż Vialone Nano Veronese (IGP) to nazwa owocowo-warzywnego produktu o chronionym oznaczeniu geograficznym, typowym dla Południowej Werony.

La Molisana

Spaghetti Molisana

Spaghetti Molisana

Tagliatelle all’uovo

Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim), przygotowanego z mielonego mięsa wieprzowego, cielęcego i wołowego, z dodatkiem masła, boczku i pomidorów.

La Molisana

Tagliatelle Molisana

Tagliatelle Molisana

Voiello

Voiello Farfalle

Farfalle Voiello

Voiello

Voiello Fusilli

Najlepsze fusilli robi się z pszenicy durum, która sprawia, że makaron jest sprężysty. Są idealnym kuchennym sprzymierzeńcem w przypadku przybycia niezapowiedzianych gości.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów