ACCADEMIA POLSELLI

Zapraszamy do skorzystania z naszego kompleksowego szkolenia czterodniowego, idealnego dla osób chcących otworzyć własną pizzerię.

Logo Trainings
Arrow Down
Kompleksowe szkolenie czterodniowe

Kompleksowe szkolenie czterodniowe

  • - Teoria (6h): Przegląd wiedzy teoretycznej dotyczącej prowadzenia pizzerii, przygotowania ciasta na pizzę oraz produktów włoskich.
  • - Praktyka (32h): Intensywny trening praktyczny, obejmujący przygotowanie i wypiek pizzy, opracowanie receptur, dobór produktów oraz projektowanie menu.
  • - Wsparcie Techniczne: Pomoc w doborze odpowiedniego sprzętu (mieszalnik, piece do pizzy, akcesoria).
  • - Adaptacja Lokalu: Doradztwo w zakresie dostosowania lokalu do wymogów sanitarnych i HACCP.
  • - Certyfikat Ukończenia: Po ukończeniu szkolenia, uczestnik otrzymuje certyfikat. Osoby bez doświadczenia, po 12 miesiącach praktyki, mogą przystąpić do egzaminu na Pizzaiolo profesjonalnego.

Szkolenie dwudniowe

Szkolenie dwudniowe

Dwudniowe szkolenie obejmuje:

  • Dzień 1: Opracowanie receptury ciasta, przygotowanie menu.
  • Dzień 2: Trening wyrabiania i wypieku pizzy.

Szkolenie jednodniowe

Szkolenie jednodniowe

Jednodniowe intensywne szkolenie skupiające się na:

  • - Opracowaniu receptury ciasta.
  • - Dostosowaniu temperatury pieca do rodzaju mąki i ciasta.

Szkolenia grupowe

Szkolenia grupowe

    Grupy 7-12 osób.
  • - Szkolenie 8-godzinne w naszej Akademii Pizzy.
  • - Dwa moduły: A. Podstawy przygotowania ciasta B. Szkolenie kierunkowe.
  • - Cena zależna od liczby uczestników.

Szkolenia specjalistyczne

Szkolenia specjalistyczne

Zakres tematyczny obejmuje różne techniki i rodzaje pizzy, w tym neapolitańska, klasyczna, a taglio, canotto, oraz różne metody przygotowywania ciasta np. biga czy polish.

WEŹ UDZIAŁ W SZKOLENIU

Dołącz do nas i rozpocznij swoją przygodę z własną pizzerią!

Zapraszamy do kontaktu w celu ustalenia szczegółów i rezerwacji terminu szkolenia
STRONA KONTAKTOWA