Wyśmienite trufle i grzyby
Trufle to jedne z najdroższych i najbardziej wykwintnych grzybów na świecie, które oferują swoje doskonałe walory smakowe oraz niepowtarzalny zapach.
Sprowadzamy do Polski trufle białe i czarne, przybliżając klimat i tradycje Włoch dla każdego, kto chciałby użyć tych unikalnych składników w swoich potrawach.

Carpaccio di tartufo nero
Plastry letniej trufli

Crema tartufata
Krem grzybowy z truflą

Funghi Misto Bosco
Aromatyczna mieszanka już ugotowanych i przyprawionych grzybów. Doskonałe jako dodatek, składnik receptur i dań.

Funghi Trifolati Famigliola Gialla
Opieńki zmienne krojone w oleju i przyprawach. Idealne do risotto, dań z makaronu oraz na pizzę i bruschettę.

Porcini Funghi Trifolati
Borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Porcini Funghi Trifolati
Borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Tartufo bianco fresco
Świeża biała trufla

Tartufo nero fresco
Świeża trufla czarna.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
