73 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di zucca

Nowość

Aksamitny krem z dyni z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt gotowy do podania. Doskonały m.in. do sosów i sals, crostini, risotto i makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema tartufata

Nowość

Krem grzybowy z pieczarek i grzybów shiitake z truflą letnią. Produkt gotowy do podania. Znakomity m.in. do bruschetty i makaronu. Dobrze łączy się z jajkami, serami i mięsem.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G

Nowość

Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Fiaschetto

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w eleganckiej butelce w koszyczku wiklinowym. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Latta 3 litri

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w 3-litrowej puszce. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego. Znakomity akompaniament aperitifu. Doskonały sam w sobie.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL PISTACCHIO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany kremem pistacjowym i siekanymi pistacjami. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL TARTUFO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany czarną truflą letnią. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA ALLA NOCCIOLA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany pastą z orzechów laskowych. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di pistacchio salato

Nowość

Krem pistacjowy solony w formie gęstej, kremowej pasty do smarowania, z dużą zawartością pistacji (55%). Doskonały na bruschettę, pizzę, do włoskich pierwszych dań, wytrawnych tart i deserów,

Delduca - placeholder
Nowość

Krem orzechowy Oliotella Nocciola 250 g

Nowość

Krem orzechowo-czekoladowy z dodatkiem oliwy z oliwek extravergine z Sonnino. Bez glutenu i 100% wegański. Do rozsmarowania na kromce chleba lub jako element wypieków.

Delduca - placeholder
Nowość

Krem pistacjowy Oliotella Pistacchio

Nowość

Rzemieślniczy krem pistacjowy. Wyprodukowany bez dodatku konserwantów i barwników. Odpowiedni dla osób zmagających się z celiakią, gdyż nie zawiera glutenu. Idealny do rozsmarowania na kromce chleba oraz jako element ciast i deserów.

Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini gialli goccia

Nowość

Żółte papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini rossi goccia

Nowość

Czerwone papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Nowość

BELLA GLAMOUR ZeroZero

Nowość

Prosecco bezalkoholowe 0,0% ze świeżego moszczu winogron szczepu Glera. Niskokaloryczne, lekkie i świeże, z dobrym, utrzymującym się perlage. Znakomite dla wegan. Świetne jako aperitif, doskonałe do warzyw, pizzy, serów, białych mięs i ryb. Podawać mocno schłodzone.

Delduca - placeholder
Nowość

BELLA STYLE ZeroZero

Nowość

Różowe prosecco bezalkoholowe 0,0% ze świeżego moszczu winogron szczepu Glera. Niskokaloryczne, lekkie i świeże, z dobrym, utrzymującym się musowaniem. Produkt wegański. Świetne jako aperitif, doskonałe do warzyw, ryb, owoców morza, białego mięsa. Podawać mocno schłodzone.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Piave „Oro” DOP

Nowość

Twardy ser dojrzewający z mleka krowiego, wywodzący się z prowincji Belluno w regionie Veneto. Ma zdecydowany, wyrafinowany smak i zwartą konsystencję. Idealnie komponuje się z gruszką i orzechami włoskimi. Znakomity w formie tartej np. do makaronów. Doskonały zwłaszcza z winem Malvasia passito.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Monteterno al tartufo nero

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori a spicchi semi-secchi

Nowość

Doskonałej jakości włoskie pomidory pół-suszone w cząstkach z regionu Kampania, w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem przypraw i ziół. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini tonno e acciughe

Nowość

Doskonałej jakości papryczki nadziewane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego doprawione czosnkiem, oregano, octem winnym i solą. Doskonałe jako przystawka czy dodatek np. do deski serów i wędlin. Ozdoba każdej degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Melanzane a falde

Nowość

Doskonałej jakości bakłażany w cząstkach w zalewie z oliwą z oliwek, octem winnym, dodatkiem ostrej papryczki, czosnkiem, ziołami i przyprawami. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Carciofi con gambo

Nowość

Doskonałej jakości karczochy z nóżką z regionu Kampania, w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem oliwy z oliwek extravergine z pierwszego tłoczenia oraz przypraw. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata DOP to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Bocconi di bufala Salerno

Nowość

Bocconcini di Bufala Campana DOP to kuleczki mozzarelli z mleka bawolego z regionu Kampania. Znakomite na pizzę, zwłaszcza do klasycznej caprese.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość

Bianco Spalmabile

Nowość

Śmietankowy serek do smarowania o delikatnej, kremowej konsystencji. Idealny w zestawieniu z surowymi i gotowanymi warzywami, doskonały do pierwszych włoskich dań, na tramezzini i pizzę gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AMBITA birra chiara MONOLUPPOLO 100% italiana

Nowość

Włoskie jasne piwo typu Single Hop z jednej odmiany chmielu. Łatwo pijalne, z charakterystycznym chmielowym finiszem. Piwo wysokiej fermentacji wtórnie fermentowane w butelce, niepasteryzowane. Nowa pojemność: 500 ml. Znakomite na każdą okazję. Doskonały wybór do pizzy i przystawek.

Delduca - placeholder
Nowość

Base per Pinsa Romana

Nowość

Wstępnie wypieczona Pinsa Romana to baza pod prawdziwą, oryginalną rzymską pinsę, której początki sięgają starożytnego Rzymu. Obłożona najwyższej jakości włoskimi składnikami to doskonała alternatywa dla pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Verde

Nowość

Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Rossa

Nowość

Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix Contemporanea

Nowość

Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 0

Nowość

Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft

Nowość

Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 1

Nowość

Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 2

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Orzo Tostato

Nowość

Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Semola Grano Duro S2

Nowość

Mąka semola z twardego ziarna pszenicy. Idealna do rzemieślniczych wyrobów przygotowywanych ręcznie, zwłaszcza do produkcji świeżego makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Pasta

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Melanzane a filetti

Nowość

Krojone bakłażany w zalewie na bazie octu winnego i oleju słonecznikowego, doprawione peperoncino, czosnkiem, oregano. Znakomite jako przystawka i dodatek do dań. Doskonałe do kanapek i włoskich panini oraz na tosty. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Spicchi di carciofi

Nowość

Cząstki karczochów w zalewie. Doskonałe jako przystawka. Idealne do porchetty czy panini, znakomity akompaniament wędlin podawanych na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Involtini di Pomodori con Tonno

Nowość

Roladki z suszonych pomidorów nadziewane tuńczykiem, w formie koreczków z wykałaczką. Idealne na przekąskę do aperitivu oraz przystawkę.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Sughetto ai Carciofi

Nowość

Gotowy sos do makaronu z karczochami, cebulą, bazylią, pietruszką i czosnkiem. Wystarczy podgrzać.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive nere

Nowość

Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Sughetto con Funghi porcini e Melanzane

Nowość

Wysokiej jakości gotowy sos pomidorowy z grzybami borowikami szlachetnymi, bakłażanem w oliwie z oliwek extravergine, z dodatkiem cebuli, pietruszki, czosnku, bazylii i soli. Doskonały z polentą. Wystarczy podgrzać.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Sugo Il Ragù Classico

Nowość

Wysokiej jakości klasyczny włoski sos ragù na bazie pulpy pomidorowej z wołowiną i wieprzowiną, oliwką z oliwek extravergine oraz warzywami. Gotowy do podania

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di Cipolle marinate in Aceto Balsamico di Modena IGP con Tonno e Pasta di Olive

Nowość

Wysokiej jakości pasta z marynowanych cebulek w occie balsamicznym IGP z Modeny z tuńczykiem i pastą z oliwek. Gotowa do podania na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori secchi

Nowość

Suszone pomidory w oleju słonecznikowym i oliwie z oliwek z dodatkiem kaparów, czosnku, oregano, papryczki pikantnej peperoncino i octu winnego. Idealne do wielu potraw, sosów do pizzy oraz do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Carciofini farciti con tonno

Nowość

Karczochy nadziewane tuńczykiem w oleju słonecznikowym. Doskonałe jako przystawka. Idealne do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive leccino denocciolate e condite

Nowość

Drylowane oliwki leccino w zalewie z dodatkiem octu winnego, czosnku, kopru włoskiego, pikantnej papryczki peperoncino w oleju słonecznikowym. Idealne jako przekąska i przystawka. Świetne zarówno z makaronami jak i drugimi daniami. ​​

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di radicchio

Nowość

Krem z cykorii o bardzo wyraźnym smaku, wzbogacony dodatkiem sera Parmigiano Reggiano DOP. Doskonały dodatek do przystawek i przekąsek oraz urozmaicenie wyszukanych dań.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Bomba calabrese piccante

Nowość

Bardzo pikantny krem z papryki, ostrej papryczki peperoncino, bakłażanów, pieczarek, suszonych pomidorów i karczochów w oliwce z oliwek i z dodatkiem soli i oregano

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Antipastissimo in olio di girasole

Nowość

Jedna z najbardziej klasycznych włoskich marynat w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego o bardzo przyjemnym aromacie i niepowtarzalnym smaku chrupiących warzyw. Znakomita przystawka i dodatek do aperitifów. Doskonale komponuje się ze świeżymi serami i wędlinami. Idealna zarówno do panini, jak i wzbogacenie dań na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Olive Taggiasche denocciolate

Nowość

Drylowane, włoskie, ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek, makaronów, mięs. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Pesto alla Genovese

Nowość

Pesto z bazylii Basilico Genovese. Produkt gotowy, pasteryzowany. Znakomity jako sos do makaronów, lasagne i kluseczek gnocchi. Doskonale pasuje do szerokiej gamy dań, przystawek i przekąsek.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Broccoli Friarielli del Vesuvio

Nowość

Brokuły friarielli ze stoków Wezuwiusza w zalewie z oleju słonecznikowego z czosnkiem i papryczką peperoncino. Znakomity neapolitański dodatek do makaronów, bruschetty, pizzy i mięs.

Delduca - placeholder
Nowość

Cipolle Caramellate

Nowość

Karmelizowana grillowana cebula w piórkach. Doskonały dodatek do dań mięsnych lub rybnych oraz przystawek na bazie serów i wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Finocchi grigliati del Vesuvio

Nowość

Grillowane bulwy kopru włoskiego ze stoków Wezuwiusza w zalewie słodko-kwaśnej. Idealne jako dodatek do burraty i mozzarelli, doskonale wzbogacają sałatki i dania z makaronu. Ułożone na pizzy wyjętej z pieca dodają jej wyjątkowej świeżości.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

I Giacomini

Nowość

Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani

Nowość

Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno. 

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Delduca - placeholder
Nowość

Funghi Trifolati Famigliola Gialla

Nowość

Opieńki zmienne w oleju i przyprawach. Gotowe do podania. Idealne do risotto, dań z makaronu oraz na pizzę i bruschettę.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle di Pomodorino Giallo Campano

Nowość

Żółte pomidorki ze stoków Wezuwiusza. Idealne do delikatnych dań jak np. dania rybne, delikatne mięsa. Doskonałe do eleganckich i wyszukanych makaronów, pizzy i focacci.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.

Nowość

Czerwone pomidorki z Wezuwiusza z certyfikatem DOP. Soczyste, pełne smaku pomidorki uprawiane na żyznej wulkanicznej glebie, pod gorącym słońcem południa. Doskonałe do mięs, ryb, makaronów i na pizzę.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Bufala DOP Zizzona

Nowość

Ser Bufala DOP Zizzona to świeży włoski ser z mleka bawolego o owalnym kształcie, cienkiej skórce i delikatnym kremowym smaku, rodem z południa Włoch. Jego wygląd i nazwa nawiązują do kształtu obfitego kobiecego biustu. Zizzona doskonale komponuje się z wieloma produktami, sałatkami, wędlinami, daniami czy pizzą. Bardzo efektownie prezentuje się wypełniona farszem, w wersji na przyjęcia i okazałe spotkania towarzyskie.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Robiola di Capra sac-à-poche

Nowość

Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.

Delduca - placeholder
Nowość

Sopressa saporita

Nowość

Włoska tradycyjna sopressa z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego wzbogacona przyprawami i naturalnymi aromatami. Doskonała na talerz wędlin i do przystawek. Świetna do ciepłego dania do polenty z grzybami. Dobrze komponuje się również na pizzy z serem grana padano i borowikami.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA