Oryginalne włoskie sery

W naszej ofercie znajdują się: białe sery włoskie, sery parmigiano, sery krowie i owcze, grana padano, mozarella, gorgonzola i wiele innych specjałów idealnych do pizzy oraz pozostałych dań kuchni włoskiej.

Oferujemy tradycyjne włoskie sery o wyrazistym smaku i mocnym aromacie, jak i sery delikatne, kremowe, aksamitne.

81 produktów

Mozzarelline ciliegino

Średnio dojrzewający ser z mleka owczego z zielonym pieprzem

Beppino Occelli

Occelli al malto d’orzo e whisky

Krowi ser o intensywnym zapachu i złonym smaku dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky

Beppino Occelli

Occelli con frutta e grappa di moscato

Ser z mleka owczego i krowiego dojrzwający 12 miesięcy, a nastpnie uszlachetniany jest dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato.

Beppino Occelli

Occelli in foglie di castagno

Ser z mleka owczego i krowiego dojrzewający w liściach kasztanowca

Beppino Occelli

Occelli pepe e bacche rosa

Ser z mleka krowiego i owczego dojrzewającego z czarnym i różowym pieprzem.

Pannarello Biologico

Ser świeży pochodzącego wyłącznie z gospodarstw ekologicznych, miękki z dodatkiem śmietany, sezonujący około 15 dni.

Parmigiano Reggiano DOP

Ser twardy z mleka krowiego dojrzewający 20/24 mies. Wysoka jakość DOP.

Caseificio Nuovo

Pecorino crosta rossa

Ser z mleka owczego dojrzewający min 4 miesięce o skórce pokrytej koncentratem pomidorowym

Pecorino fresco sardo Ballu Tondu

Ser z mleka owczego Pecorino Sardo posiada bardzo długą tradycję historyczną i kulturową.

Pecorino fresco toscano

Pecorino Romano to ser, który od wieków wytwarzany jest w okolicach Rzymu. Dojrzewa około 8 miesięcy.

Pecorino nero toscano stagionato DOP

Ser z mleka owczego. W zależności od obszaru produkcji zmienia się jego okres dojrzewania a wraz z nim smak oraz zastosowanie.

Pecorino pistacchio

Ser z mleka owczego o bardzo delikatny w smaku z kawałeczkami pistacji w środku.

Caseificio Nuovo

Pecorino primo grezzo

Ser dojrzewający o białym miąższu i intensywnym aromacie, z zewnątrz pokryty oliwą z oliwek, dzięki  której skórka uzyskuje charakterystyczny ciemny kolor.

Pecorino romano DOP

Pecorino Romano to ser, który od wieków wytwarzany jest w okolicach Rzymu. Dojrzewa około 8 miesięcy.

Pecorino romano DOP buccia nera

Pecorino Romano to ser, który od wieków wytwarzany jest w okolicach Rzymu. Dojrzewa około 8 miesięcy.

Pecorino sardo isolano

Ser ma wyrazisty i pełny smak. Przepyszny ser z mleka owczego doskonale nadający się na deskę serów. Starty można wykorzystać również do wykończenia dań na bazie makaronu również zapiekanego oraz do risotto.

Pecorino toscano fresco con noci

Ser świeży z Toskanii z mleka owczego z orzechami

Pecorino toscano fresco con pepe

Ser świeży z Toskanii z mleka owczego z czarnym pieprzem

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów