28 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Olio Extravergine di Oliva Moniga

Nowość

Najwyższej jakości, tłoczona na zimno 100% włoska oliwa z oliwek extravergine EL NOSTRA' z Moniga del Garda w Lombardii. Otrzymywana z włoskich oliwek o intensywnym aromacie i "słodkim" smaku. Doskonała zarówno do dań na zimno jak i na ciepło, sałatek czy pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®

Nowość

Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Masło z truflą Occelli® Burro con tartufo d’estate

Masło z mleka krowiego z dodatkiem trufli letniej. Idealne do makaronów, dań typu fonduta i patè. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka rozsmarowane na grzance lub jako dodatek do klasycznej jajecznicy.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Barolo

Nowość

Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Bianco di Langa al Tartufo

Ser na podpuszczce pochodzenia roślinnego wytwarzany z wysokiej jakości włoskiego mleka krowiego i koziego, wzbogacony płatkami trufli letniej. Znakomity zarówno jako przystawka jak i zwieńczenie posiłku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio

Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio to ser dojrzewający z mleka krowiego z ewentualnym dodatkiem mleka owczego lub koziego, wytwarzany od wieków w wysokich partiach Alp. Doskonały sam w sobie lub z dodatkiem miodu górskiego. Idealny do risotto, kluseczek gnocchi, ravioli i słonych wypieków.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Toma Monte Regale

Ser z mleka krowiego o słodkim smaku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Tuma dla Paja

Ekskluzywny ser z mleka krowiego i owczego dojrzewający w sianie. Doskonały sam w sobie, znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Valcasotto D’Antan

Wysokiej jakości ser dojrzewający ze świeżego mleka krowiego. Znakomity sam w sobie. Idealny także jako dodatek lub na zakończenie posiłku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Verzin 100 % Capra

Ser pleśniowy w 100% z mleka koziego. Idealny sam lub rozsmarowany na grzance. Doskonały jako dodatek do makaronów lub kluseczek gnocchi.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola alla Tirolese

Nowość

Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola Cima Piazzi

Nowość

Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Delduca - placeholder
Nowość

Petto di tacchino al forno

Nowość

Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.

Delduca - placeholder

Prosciutto Cotto Ricco

Gotowana szynka wieprzowa z dodatkiem soli i przypraw, o dość gęstej konsystencji i intensywnym różowym kolorze. Doskonała na pizzę, kanapki i do różnego typu sałatek.

Delduca - placeholder

`Nduja di Spilinga

Włoska 'Nduja di Spilinga to tradycyjny, bardzo pikantny specjał z regionu Kalabria produkowany z ostrej papryczki peperoncino i drobno mielonych tłustych części mięsa wieprzowego. Posiada miękką konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania ciepłych grzanek i pieczywa. Może być używana jako baza do sosów oraz jako dodatek do pizzy.

Delduca - placeholder

Bresaola a fettine

Bresaola to długo dojrzewająca szynka wołowa. Ta włoska wędlina z mięsa wołowego najwyższej jakości pochodzi z północnych Włoch. Jest miękka i aromatyczna, ma delikatny, lekko słonawy smak. Idealna w dietach, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu. Bresaola a fettine to typowa szynka włoska pakowana w plasterkach. Gdzie kupić prawdziwą wędlinę wołową? Zapytaj nas o produkt i złóż zamówienie!

Delduca - placeholder

Ser Gorgonzola Bavarese Piccante in stanghe

Pleśniowy ser gorgonzola z mleka krowiego o zdecydowanym, pikantnym aromacie i średnio twardej konsystencji. Idealny do pizzy, grzanek oraz do dań gorących.

Delduca - placeholder

Ser Mozzarella in filone per pizza „Filomena”

Wysokiej jakości mozzarella z mleka krowiego o zwartej strukturze i miękkiej konsystencji w formie wałeczka. Doskonała na pizzę i do innych zastosowań w kuchni.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky

Nowość

Ser z mleka krowiego i koziego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky. Znakomity w akompaniamencie ciemnych rzemieślniczych piw jak również whisky. Idealnym słodkim towarzyszem tego sera jest konfitura z owoców leśnych.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa

Nowość

Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato

Nowość

Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® in foglie di castagno

Nowość

Długodojrzewający twardy ser z mleka koziego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca. Znakomity jako przystawka i dodatek do makaronów i mięsnych drugich dań. Doskonały w akompaniamencie wielkich piemonckich win takich jak Barolo czy Barbaresco, jak też ciemnego rzemieślniczego piwa.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® nel fieno Maggengo

Nowość

Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.

Delduca - placeholder

Ser Provolettina Auricchio

Ser półtwardy z mleka krowiego produkowany według antycznej, tradycyjnej receptury wytwarzania Provolone Auricchio. Krótki okres dojrzewania sprawiam, że jest on sprężysty i delikatny w smaku. Doskonały jako składnik przekąsek czy pierwszych i drugich dań głównych, w formie panierowanej, smażonej, grillowanej lub pokrojony w kostkę jako składnik sałatek.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Stracchino

Nowość

Świeży, kremowy ser z pełnotłustego mleka krowiego o konsystencji pasty i aromacie twarogu do smarowania.  Idealny jako przystawka, do świeżego pieczywa i wykwintnej pizzy.

Delduca - placeholder

Spianata calabra TOP

Włoskie pikantne salami dojrzewające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino. Specjał z regionu Kalabria. Znakomity dodatek do kanapek, grzanek, tostów, pizzy oraz na deskę wędlin.

Delduca - placeholder

Spianata piccante a fettine

Włoskie pikantne salami dojrzewające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino w plasterkach. Specjał z regionu Kalabria. Znakomity dodatek do kanapek, grzanek, tostów, pizzy oraz na deskę wędlin.

Delduca - placeholder

Ventricina piccante

Typowa regionalna włoska wędlina wieprzowa o zdecydowanym, lekko pikantnym smaku. Jej smak idealnie komponuje się ze smakiem dojrzałego pomidora. Doskonała na pizzę. Znakomita do przygotowania pikantnej carbonary, sosu do krótkich makaronów np. trofii, cavatelli czy do gnocchi.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA