Włoskie wędliny
W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.
Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską, mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

Sfilacci di Manzo
To wyjątkowy włoski specjał, czyli pokrojona w paski wołowina (szarpana). Dojrzewające mięso wołowe.

Sopressa nostrana
Włoski salceson przygotowywany z wysokogatunkowego, wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Przyprawiany w trakcie produkcji ziołami i czerwonym winem, stanowi prawdziwy włoski rarytas.

Speck Del Duca
Włoska szynka wieprzowa pochodząca z wyselekcjonowanego mięsa o najwyższej jakości. Posiada przyjemny i charakterystyczny smak i aromat uzyskane dzięki wędzeniu w dymie bukowym. Może być podawana jako przystawka. Idealnie pasuje do pizzy oraz deski wędlin.

Speck semistagionato IGP
Rodzaj dojrzewającej włoskiej szynki z Trydentu, przygotowywany z wysokogatunkowego, wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Ma przyjemny i charakterystyczny smak, który zawdzięcza przyprawom oraz tradycyjnej metodzie wędzenia przy użyciu drewna bukowego.

Spianata calabra Del Conte
Włoskie salami pochodzące z mięsa wieprzowego. Posiada mocny, ostry, dobrze zbilansowany smak. Charakterystyczny czerwony kolor nadaje mu ostra papryczka peperoncino.

Spianata calabra TOP
Włoskie pikantne salami dojrzewające z regionu Calabria z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino

Spianata piccante a fettine
Włoska szynka wieprzowa podawana w plasterkach. To tradycyjne salami o mocnym smaku i intensywnym czerwonym kolorze nadanym przez ostrą papryczkę. Idealne jako dodatek na pizzy lub na kanapkach.

Ventricina piccante
Salame Ventricina piccante to typowa regionalna wędlina włoska, o zdecydowanym, lekko pikantnym, a równocześnie delikatnym smaku. Cechuje się miękką, zwartą konsystencją.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
