Włoskie wędliny

W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.

Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską,  mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

13 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Mortadellina al Tartufo

Nowość

Najwyższej jakości tradycyjna mortadella wieprzowa z płatkami trufli letniej z Bolonii. Idealna na deskę Gourmet i focaccię.

Delduca - placeholder
Nowość

Salametto al tartufo

Nowość

Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Wykwintny produkt dla koneserów. Znakomite na wykwintną deskę wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość

Prosciutto cotto al tartufo

Nowość

Szynka gotowana z udźca wieprzowego, z dodatkiem kawałeczków trufli. Delikatna szynka z charakterystycznym smakiem prawdziwej trufli letniej, który przydaje szynce wykwintności.

Delduca - placeholder
Nowość

Prosciutto crudo al tartufo

Nowość

Szynka dojrzewająca z najszlachetniejszych partii udźca wieprzowego, z dodatkiem kawałeczków trufli. Charakteryzuje się łagodnym, lekko słodkim smakiem, z wyczuwalnym wyraźnie smakiem trufli. Dodatek ten powoduje, iż szynka nabiera posmaku luksusu i wykwintności.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola Cima Piazzi

Nowość

Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Delduca - placeholder
Nowość

Cotechino di Modena IGP

Nowość

Tradycyjna włoska grubo mielona wędlina wieprzowa z Modeny z certyfikatem pochodzenia IGP. Rodzaj golonki, spożywanej we Włoszech tradycyjnie w okresie Bożego Narodzenia.

Delduca - placeholder
Nowość

Carpaccio di Bufala

Nowość

Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum. Jej receptura sięga czasów antycznych. Mięso doprawione czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek.

Delduca - placeholder
Nowość

Vitello tonnato

Nowość

Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania

Delduca - placeholder
Nowość

Prosciutto stagionato dolce CRU’ Del Duca

Nowość

Szynka wieprzowa, dojrzewająca przez okres minimum 12 miesięcy. Aromatyczna, o delikatnym "słodkim" smaku i zwartej strukturze.

Delduca - placeholder
Nowość

Petto di tacchino al forno

Nowość

Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka.

Delduca - placeholder
Nowość

Roastbeef di manzo DelDuca

Nowość

Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów