Włoskie wędliny
W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.
Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską, mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

Prosciutto stagionato CRU’ Dolce Del Duca
Szynka wieprzowa, dojrzewająca minimum 12 miesięcy. Aromatyczna, o delikatnym "słodkim" smaku i zwartej strukturze. Doskonale komponuje się z wieloma daniami, od przystawek aż po desery.

Fiocco di Sauris
Fiocco di Sauris to szynka wieprzowa najwyższej jakości, delikatnie podwędzana w dymie bukowym, a następnie poddawana procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomita zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.

Salamino dritto piccante
Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku, pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Posiada intensywny czerwony kolor i niezwykły aromat.

Sfilacci di Manzo
Podsuszane mięso wołowe w postaci drobnych wiórków, tzw. wołowina "szarpana". Sfilacci smakują doskonale na surowo przyprawione oliwą, solą i cytryną. Mogą być dodatkiem do sałatek i pizzy, a także składnikiem wielu wyszukanych receptur.

Spianata calabra Del Conte
Włoskie salami z mięsa wieprzowego typu kalabryjskiego o mocnym, ostrym, dobrze zbilansowanym smaku i charakterystycznej czerwonej barwie ostrej papryczki peperoncino. Znakomite do kanapek, grzanek, tostów, pizzy oraz na deskę wędlin.