Włoskie wędliny
W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.
Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską, mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum. Jej receptura sięga czasów antycznych. Mięso doprawione czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek.

Vitello tonnato
Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania, w formie zimnego bufetu. Znakomite zarówno jako klasyczna przystawka, przekąska na przyjęciach (np. finger food), nadzienie do tramezzini i panini, dodatek do focacci czy jako samodzielne danie.

Petto di tacchino al forno
Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.

Roastbeef di manzo DelDuca
Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli

Porchetta Trevisana
Tradycyjna porchetta to przygotowywana z szynki wieprzowej włoska wędlina. Mięso nacierane jest ziołami i białym winem. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek.