109 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Ser Piave „Oro” DOP

Nowość

Twardy ser dojrzewający z mleka krowiego, wywodzący się z prowincji Belluno w regionie Veneto. Ma zdecydowany, wyrafinowany smak i zwartą konsystencję. Idealnie komponuje się z gruszką i orzechami włoskimi. Znakomity w formie tartej np. do makaronów. Doskonały zwłaszcza z winem Malvasia passito.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®

Nowość

Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Fior D’Arancio DOCG

Nowość

Ser pleśniowy typu Blue Cheese z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany w winie o aromatach pomarańczy Fior d'Arancio DOCG. Ser o wyjątkowej elegancji i niezwykłym smaku, prawdziwa harmonia zmysłów. Ser do degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Ubriaco al Prosecco DOC

Nowość

Ser półtwardy z pasteryzowanego mleka krowiego, uszlachetniany w winie Prosecco DOC. Doskonały w akompaniamencie zwłaszcza białych, świeżych, owocowych win.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Monteterno al tartufo nero

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Dolomitico® LUXURY DESIGN

Nowość

Wersja "Luxury design" sera Dolomitico w opakowaniu 150 gram. Ser pleśniowy z mleka krowiego na piwie dwusłodowym, z aromatem chmielu. Doskonały na przystawkę w towarzystwie wędlin wieprzowych oraz lekkiego, jasnego piwa.

Delduca - placeholder
Nowość

Nero di seppia 20 g

Nowość

Nero di seppia czyli atrament mątwy (Sepia officinalis). Oryginalny, ekskluzywny składnik dzięki któremu dania zyskują nutę śródziemnomorskiego smaku i atrakcyjny wygląd. Doskonale komponuje się zwłaszcza z makaronami np. linguine, spaghetti. Znakomity również do ryżu, gnocchi, gnocchi ziemniaczanych, risotto. Idealny jako barwnik i dressing.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° STRONG

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji typu Premium Strong Lager, podwójnie słodowane, o bogatej strukturze, dobrym, pełnym ciele i pełnym smaku. Wytwarzane na alpejskiej wodzie, ze słodu jęczmiennego i chmielu. Znakomite do wędlin, makaronów, czerwonych mięs, dojrzewających serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° AMBRATA

Nowość

Specjalność browaru, piwo do celebrowania. Włoskie piwo bursztynowe typu Märzen na bazie alpejskiej wody, ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu. Piwo o dobrym ciele, delikatnej i kremowej strukturze, pełnym smaku. Znakomite do skorupiaków, białych mięs, dojrzałych serów, risotto i dań z ryżu.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA ZERO ZERO 0,0%

Nowość

Włoskie piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji typu Lager o harmonijnym, pełnym smaku i delikatnej goryczce. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu. Idealne do owoców morza, dań z ryżu, świeżych serów, deserów.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA ARTE IN BOTTIGLIA

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji, niefiltrowane, ustrukturyzowane, o harmonijnym i świeżym smaku. Zrodzone z pasji i kreatywności. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, słodu pszenicznego i chmielu. Idealne w różnych kombinacjach smakowych: znakomite do tempury, wieprzowiny, świeżych serów, a nawet delikatnych słodyczy.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° WEISS

Nowość

Włoskie białe piwo górnej fermentacji typu Weiss, niefiltrowane, ustrukturyzowane, o harmonijnym, świeżym smaku. Wytwarzane na alpejskiej wodzie ze słodu jęczmiennego, słodu pszenicznego, chmielu i drożdży. Znakomite do deserów. Doskonale komponuje się z szerokim wachlarzem potraw.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Piwo MENABREA LA 150° BIONDA

Nowość

Włoskie jasne piwo dolnej fermentacji typu Premium Lager na alpejskiej wodzie, ze słodu jęczmiennego, kukurydzy i chmielu, o delikatnym, zrównoważonym aromacie i pełnym smaku. Znakomite do pizzy, skorupiaków i warzyw. Doskonale komponuje się z wieloma potrawami.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Nebbiolo d’Alba DOC

Nowość

Eleganckie czerwone wino o wielkiej osobowości, pochodzące ze starożytnej winorośli, od zawsze związanej z Piemontem, jego historią i tradycją.  Idealne do tradycyjnych gotowanych mięs piemonckich, średnio dojrzałych serów, takich jak Castelmagno i makaronów z sosami mięsnymi, np. ragù wołowego.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Moscato d’Asti DOCG

Nowość

Białe wino deserowe ze szczepu Moscato Bianco wywodzące się ze wzgórz dolnego Piemontu, obszaru między Castagnole delle Lanze i Guazzolo d'Asti. Doskonale komponuje się ze świeżymi i wytrawnymi wypiekami, słodyczami nadziewanymi budyniem, włoskimi babkami wielkanocnymi i bożonarodzeniowymi.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Albarossa Piemonte DOC

Nowość

Czerwone wino ze szczepu Albarossa z Monferrato Alessandria - Olivola o intensywnym, głębokim rubinowym kolorze, nagrodzone złotym medalem Berliner Wine Trophy 2022. Znakomite zwłaszcza do dań mięsnych, w szczególności dań typowych dla kuchni okolic Monferrato.

Delduca - placeholder
Nowość
Bricco dei Guazzi

Wino Gavi di Gavi DOCG

Nowość

Białe wino ze szczepu Cortese Gentile z certyfikatem DOCG z gminy Gavi w Piemoncie. Doskonałe jako aperitif i akompaniament zwłaszcza słonych przystawek. Idealne do włoskich pierwszych dań na bazie ryb.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC

Nowość

Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC

Nowość

Prosecco Millesimato Dry z przyjemną zawartością cukru resztkowego z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych winogron Glera z danego rocznika. Doskonałe jako aperitif do finger food fusion. Znakomite do różnorodnych lekkich przekąsek.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Barolo

Nowość

Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Pecorino Romano DOP

Nowość

Ser Pecorino Romano DOP z Sardynii to włoski twardy ser dojrzewający z pełnotłustego mleka owczego o charakterystycznym zdecydowanym smaku i intensywnym aromacie. Idealnie pasuje jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego dojrzewający 7/8 miesięcy. Ser z regionu Veneto. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku. Idealny na deskę serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero

Nowość

Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero z włoskiego Rolle di Cison di Valmarino, w regionie Treviso. Nuty białych kwiatów, róży, cyklamenu i bratka przeplatają się z aromatami wiśni, czereśni, dzikiej jeżyny i borówki oraz orientalnym nawiązaniem do goździka i cynamonu. W smaku od razu otulające i pełne charakteru. Komponuje się znakomicie z surową rybą, ostrygami morskimi, skorupiakami z Morza Adriatyckiego, a także tradycyjnymi risotto, zwłaszcza z okolic Veneto.

Delduca - placeholder
Nowość

Bianco Spalmabile

Nowość

Śmietankowy serek do smarowania o delikatnej, kremowej konsystencji. Idealny w zestawieniu z surowymi i gotowanymi warzywami, doskonały do pierwszych włoskich dań, na tramezzini i pizzę gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AMBITA birra chiara MONOLUPPOLO 100% italiana

Nowość

Włoskie jasne piwo typu Single Hop z jednej odmiany chmielu. Łatwo pijalne, z charakterystycznym chmielowym finiszem. Piwo wysokiej fermentacji wtórnie fermentowane w butelce, niepasteryzowane. Nowa pojemność: 500 ml. Znakomite na każdą okazję. Doskonały wybór do pizzy i przystawek.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caciottina Dolomiti

Nowość

Delikatny ser stołowy z pełnego pasteryzowanego mleka krowiego o mleczno-śmietankowym smaku. Ser stołowy, znakomity z białym pieczywem lub z paluszkami grissini. Dobrze sprawdza się też w kuchni, jako składnik dań. Komponuje się z winem Chardonnay.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA