Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC
Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej. Idealny akompaniament do musu z kielca, surowych przekąsek, smażonych ryb, panierowanych warzyw, risotto z langustynkami czy spaghetti z homarem.

Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC
Prosecco Millesimato Dry z przyjemną zawartością cukru resztkowego z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych winogron Glera z danego rocznika. Doskonałe jako aperitif do finger food fusion. Znakomite do różnorodnych lekkich przekąsek.

Wino V8+ Sior Sandro Prosecco Extra Dry DOC
Musujące Prosecco DOC o znakomitej świeżości i pijalności z winogron szczepu Glera. Musowane metodą Martinottiego. Idealne na aperitif z przyjaciółmi. Znakomite ze świeżymi serami.

Wino V8+ Sior Carlo Prosecco Millesimato Brut DOC
Wytrawne Prosecco Millesimato Brut DOC powstaje z najlepszych winogrona typu Glera z jednego rocznika. Znakomite jako aperitif. Doskonałe do wiosennych warzyw, świeżych ryb, białych mięs, makaronów.

Wino V8+ Sior Berto Prosecco Brut DOC
Eleganckie, owocowe, harmonijne Prosecco w najwytrawniejszym wydaniu BRUT. Znakomicie sprawdzi się w zestawieniu zarówno ze słodkimi i słonymi daniami. Wino idealne do smażonej ryby lub wykwintnej pizzy gourmet.

Wino V8+ Sior Piero Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG
Wyrafinowane Prosecco Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG o niepowtarzalnych aromatach ze wzgórz Valdobbiadene. Owocowe i miękkie, półwytrawne. Znakomite na każdą okazję.

Wino V8+ Sior Lele Prosecco Rosé Brut DOC
Niezwykle świeże i przyjemne różowe Prosecco Rosé ze szczepów Glera i Pinot Nero fermentowane metodą Martinottiego. Idealny towarzysz na aperitif lub kreatywną kolację z przyjaciółmi. Wino bardzo wszechstronne i łatwo pijalne.

Polselli Farina Mix La Romana Verde
Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Polselli Farina Mix La Romana Rossa
Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0
Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Polselli Croissant
Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na croissantów, ciasta francuskiego na maśle, cannoli.

Polselli Farina Integrale
Mąka pełnoziarnista z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pieczywa pełnoziarnistego, pizzy razowej i pełnoziarnistych słodkich wypieków

Polselli Gnocchi e Pasta Fresca
Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na makaron oraz gnocchi.

Polselli Lievitati
Mąka pszenna typu 00 do wyrobu ciast drożdżowych długowyrastających. Sprawdzi się świetnie w przepisach na świąteczne colomby czy panettoni.

Polselli Farina Mix Contemporanea
Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości

Polselli Farina Classica BLU
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

Polselli Farina Vivace ROSSA
Mąka wysokiej jakości pozwalająca na otrzymanie ciasta cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie. Doskonała do wypieków slow cooking w niskiej temperaturze, klasycznej pizzy i pizzy pieczonej na blasze o długim czasie wyrastania. Średni czas wyrastania 16-18 godzin.

Polselli Farina Ideale VERDE
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 odpowiednia do wyrobu pizzy tradycyjnej, nadaje się do ciasta bezpośredniego o krótkim czasie wyrastania (3-6 godzin).