7 produktów
Delduca - placeholder
Polselli

Farina Ideale VERDE POLSELLI

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę al taglio i do codziennych wypieków. Zawartość białka min: 11%. Krótki czas wyrastania 3-6 godzin. W=220

Delduca - placeholder
Polselli

Farina Classica BLU POLSELLI

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę neapolitańską. Zawartość białka min: 11,5%. Średni czas wyrastania 10-12 godzin. W=270

Delduca - placeholder
Polselli

Farina Vivace ROSSA POLSELLI

Mąka wysokiej jakości pozwalająca na otrzymanie ciasta cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie. Doskonała do wypieków slow cooking w niskiej temperaturze, klasycznej pizzy i pizzy pieczonej na blasze o długim czasie wyrastania. Zawartość białka min: 13%. Średni czas wyrastania 16-18 godzin. W=290

Delduca - placeholder
Polselli

Farina Super GIALLA POLSELLI

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 z najlepszych ziaren pszenicy o dużej sile i dużej zawartości białka. Zawartość białka min: 13%. Długi czas wyrastania 24-26 godzin. W=360

Delduca - placeholder
Polselli

MANITOBA Farina di grano tenero tipo “0″

Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Delduca - placeholder
Polselli

VOILÀ Farina per spolvero

Podsypka VOILÀ. Gwarantuje optymalny wypiek i kolor pizzy. Eliminuje pył, przypalenia na spodzie i klejenie się ciasta podczas wyrabiania.

Delduca - placeholder
Polselli

Semola rimacinata di grano duro

Semola rimacinata – mąka z twardego ziarna pszenicy. Może być używana sama bądź mieszana z mąką z miękkiego ziarna. Uzyskuje się z niej wypieki o żółtawym zabarwieniu i długiej przydatności do spożycia.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów