Nasze produkty

Oferujemy wyselekcjonowane produkty najwyższej jakości, dzięki którym każda potrawa nabierze prawdziwego włoskiego charakteru.

U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
26 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Burrata d’amore

Nowość

Burrata to świeży włoski serek podpuszczkowy z mleka krowiego z aksamitnym sercem, specjalność włoskiego regionu Apulia. "Serce" burraty to aksamitna stracciatella zanurzona w delikatnej, kremowej śmietance.

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Burrata al Tartufo d’amore

Nowość

Świeży ser podpuszczkowy ze śmietankowym sercem o niezrównanej miękkości i delikatności. Niezwykle wyrafinowana dzięki dodatkowi trufli. Specjalność regionu Apulia.

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Mozzarella treccia d’amore

Nowość

Mozzarella z mleka krowiego typu pasta filata w formie dekoracyjnego warkocza. Świeży, miękki i elastyczny serek podpuszczkowy z włoskiej Apulii. Pięknie prezentuje się z pomidorami i bazylią jako caprese.

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Mozzarella fior di latte d’amore

Nowość

Mozzarella w kuleczce z mleka krowiego typu pasta filata. Świeży, miękki i elastyczny serek podpuszczkowy z regionu Apulia. Doskonała na zimno z pomidorami i bazylią jako caprese i na ciepło na pizzy, grzankach i w daniach zapiekanych.

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Stracciatella Gioiella

Nowość

Świeży serek podpuszczkowy z mleka krowiego o delikatnej konsystencji wzbogacony śmietanką z regionu Apulia o aksamitnej i delikatnej konsystencji

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Stracciatella d’amore

Nowość

Świeży serek podpuszczkowy z mleka krowiego w kremowej śmietance z regionu Apulia. Aksamitna i delikatna konsystencja, która "rozpływa się w ustach".

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Scamorza affumicata d’amore

Nowość

Wędzony ser z mleka krowiego, krótko dojrzewający, o bursztynowo-złotej barwie na skórce i biały po rozkrojeniu. Delikatny, lekko wędzony smak zawdzięcza wędzeniu na buczynie. Specjał z Apulii.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Ideale VERDE

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę al taglio i do codziennych wypieków. Zawartość białka min: 11%. Krótki czas wyrastania 3-6 godzin. W=220

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica BLU POLSELLI

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę neapolitańską. Zawartość białka min: 11,5%. Średni czas wyrastania 10-12 godzin. W=270

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica la Zero

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę neapolitańską. Zawartość białka min: 11,50-12,50%. Średni czas wyrastania 10-12 godzin. W=270

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 0

Nowość

Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Vivace ROSSA POLSELLI

Mąka wysokiej jakości pozwalająca na otrzymanie ciasta cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie. Doskonała do wypieków slow cooking w niskiej temperaturze, klasycznej pizzy i pizzy pieczonej na blasze o długim czasie wyrastania. Zawartość białka min: 13%. Średni czas wyrastania 16-18 godzin. W=290

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Super GIALLA

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 z najlepszych ziaren pszenicy o dużej sile i dużej zawartości białka. Zawartość białka min: 13%. Długi czas wyrastania 24-26 godzin. W=360

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo “0″

Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli VOILÀ Farina per spolvero

Podsypka VOILÀ. Gwarantuje optymalny wypiek i kolor pizzy. Eliminuje pył, przypalenia na spodzie i klejenie się ciasta podczas wyrabiania.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Semola rimacinata di grano duro

Semola rimacinata – mąka z twardego ziarna pszenicy. Może być używana sama bądź mieszana z mąką z miękkiego ziarna. Uzyskuje się z niej wypieki o żółtawym zabarwieniu i długiej przydatności do spożycia.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina senza glutine per Pizza

Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Multicereali

Mąka wieloziarnista o bursztynowym kolorze, z nieco intensywniejszymi odcieniami ziaren i o przyjemnym aromacie świeżo upieczonego chleba.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów