Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Zi’tore Frusinate IGP
Czerwone wino Frusinate IGP z winogron Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie sprawdzi się do grillowanych mięs, dziczyzny, tagliatelle al ragù.

Cloe Spumante Rosato Millesimato Brut Nature
Różowe wino musujące wysokiej jakości z winogron ze szczepu Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie pasuje do ryb, sushi, spaghetti z małżami oraz smażonych owoców morza.

Gizziello Frusinate IGP Rosato Frizzante
Różowe wino musujące z winogron szczepu Lecinaro, leżakujące 6 miesięcy w betonowych zbiornikach. Produkt wyprodukowany według zasad biodynamiki. Świetnie nada się do zup strączkowych, smażonych owoców morza oraz zapiekanej ryby w piekarniku.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Rosso
Czerwone wino Frusinate IGP z linii WTF Rustica Progenie o purpurowej barwie i wyczuwalnych nutach czerwonych owoców i przypraw. Świetnie komponuje się z grillowanym mięsem, dziczyzną czy pulpetami z ragu'.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Bianco
Biodynamiczne białe wino Frusinate IGP Bianco z linii WTF Rustica Progenie o wyczuwalnych nutach owocowych i kwiatowych. Idealne do zup na bazie warzyw strączkowych i mięsa, dań smażonych oraz pieczonych ryb.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Rosato
Biodynamiczne różowe wino Frusinate IGP z linii WTF Rustica Progenie o wyczuwalnych nutach owocowych, lekkie i świeże. Idealne jako aperitif lub akompaniament ulubionej sałatki, pizzy, delikatnych letnich dań.

Wino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE – Spumante Brut Nature Sui Lieviti
Wino Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE z winogron szczepu Glera, Verdiso, Perera, refermentowane w butelce z dodatkiem drożdży. Doskonałe jako aperitif, idealnie komponuje się z delikatnymi przystawkami, przekąskami, fingerfood, świeżymi serami i delikatnymi daniami dzięki swojej zdolności do podkreślania lekkich, ale dobrze ustrukturyzowanych potraw. Degustować po sedymentacji osadu.

Wino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. XBRT „RIVE DI ROLLE” – Spumante Extra Brut
Limitowana edycja CRU, w 100% z winogron Glera z bardzo starej winnicy liczącej ponad 50 lat. Pełne wdzięku i zrównoważone z przyjemnym mineralnym finiszem i doskonałą złożonością. Idealne jako aperitif. Doskonałe do przystawek rybnych i warzywnych, lekko ostrych surowych wędlin, pierwszego i drugiego dania.

Wino CUV- Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG BRUT „Rive di Rolle” Cuvee
Wino Duca di Dolle Spumante Brut “Rive di Rolle” z winogron szczepu Glera odmiany długiej z winnicy liczącej sobie dziś już ponad 50 lat. Prawdziwe Cru, chluba winnicy. Doskonałe jako aperitif, idealne do przystawek rybnych i warzywnych, surowych wędlin crudi, jak też do prostych pierwszych i drugich dań.

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero
Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero z włoskiego Rolle di Cison di Valmarino, w regionie Treviso. Nuty białych kwiatów, róży, cyklamenu i bratka przeplatają się z aromatami wiśni, czereśni, dzikiej jeżyny i borówki oraz orientalnym nawiązaniem do goździka i cynamonu. W smaku od razu otulające i pełne charakteru. Komponuje się znakomicie z surową rybą, ostrygami morskimi, skorupiakami z Morza Adriatyckiego, a także tradycyjnymi risotto, zwłaszcza z okolic Veneto.

Polselli Farina Mix La Romana Verde
Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Polselli Farina Mix La Romana Rossa
Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0
Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Polselli Croissant
Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na croissantów, ciasta francuskiego na maśle, cannoli.

Polselli Farina Integrale
Mąka pełnoziarnista z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pieczywa pełnoziarnistego, pizzy razowej i pełnoziarnistych słodkich wypieków

Polselli Gnocchi e Pasta Fresca
Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na makaron oraz gnocchi.

Polselli Lievitati
Mąka pszenna typu 00 do wyrobu ciast drożdżowych długowyrastających. Sprawdzi się świetnie w przepisach na świąteczne colomby czy panettoni.

Polselli Farina Mix Contemporanea
Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości