![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/01/Monteterno-trufla-czarna-370x303.jpg)
Ser Monteterno al tartufo nero
Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/caciobarricato-di-Casearia-314x315.png)
Ser Caciobarricato
Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/04/blu-gins-370x246.jpg)
Ser Blugins® LUXURY DESIGN
Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Basajo-315x315.jpg)
Ser Basajo ® LUXURY DESIGN
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/luxuryBlu61-370x246.jpg)
Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN
Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/Briscola-315x315.jpg)
Ser Briscola® Bio al Raboso
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/perlagrigia-370x129.png)
Perlagrigia sotto cenere
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Basajo-1-315x315.jpg)
Ser Basajo
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speck-Sauris-Del-Duca-1-315x315.jpg)
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Salsiccia-Piccante-Sauris.-315x315.jpg)
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/bottarga-muggine-baffalito-315x315.jpg)
Bottarga di muggine
Suszona ikra z cefala pospolitego z rodziny mugilowatych. Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub dodatek do makaronu, zwłaszcza spaghetti.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/filetto-Sauris-1-96x315.png)
Filetto di Sauris
Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Fiocco-di-Sauris-1-1-315x315.jpg)
Fiocco di Sauris
Fiocco di Sauris to szynka wieprzowa najwyższej jakości, delikatnie podwędzana w dymie bukowym, a następnie poddawana procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomita zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/BURRO1-363x315.png)
Masło Burro Carpenedo
Masło ze świeżej śmietany z górskich pastwisk północnych Włoch. Doskonałe jako dodatek do ciepłej polenty i grzanek oraz wypieku podpłomyków, babek, rogalików i ciast.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/pancetta-arrott.peper_.Sauris-3.jpg)
Pancetta arrotolata con peperoncino Sauris
Jedna z najbardziej popularnych włoskich wędlin. Delikatnie podwędzana rolada z boczku wytwarzana z włoskich tusz wieprzowych z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino. Pokrojona w cienkie plasterki doskonale współgra z chlebem, focaccią lub panini.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/05/FORMAGGIO-BARONE-ROSSO-DI-CAPRA-AL-BARBERA-DASTI-1200x1200-315x315.jpg)
Ser Baronerosso® al Barbera D’Asti DOCG
Baronerosso to rzemieślniczy ser dojrzewający z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w winogronach Barbera i winie "Barbera d'Asti DOCG". Otula smakiem, pozostawiając przyjemny posmak czerwonego wina i wiśni. Ser do degustacji. Znakomity z winem Barbera D'Asti, Cabernet czy Chardonnay.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/BLU-61-1.jpg-315x315.png)
Ser Blu ’61
Ser Blue '61 to ser pleśniowy z mleka krowiego. Dojrzewa w słodkim winie rodzynkowym Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niezwykłą harmonią smaków. Idealne połączenie nut słodkich ze słonymi. Intensywny smak sera pleśniowego przełamują aromaty owoców żurawiny kanadyjskiej. Prestiżowy ser do degustacji.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/caciobirraio-315x315.jpg)
Ser Caciobirraio
Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie, o miesięcznym okresie dojrzewania. Idealny do desek serów i do piwa.