Nasze produkty

Oferujemy wyselekcjonowane produkty najwyższej jakości, dzięki którym każda potrawa nabierze prawdziwego włoskiego charakteru.

U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
40 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo ADMIRAL

Nowość

Piwo bursztynowe, dwusłodowe z rubinowymi refleksami, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce. Znakomite solo na każdą okazję. Idealne też po kolacji jako deser.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo ATRA

Nowość

Piwo ciemne, barwy brązowej, dwusłodowe górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce. Doskonałe do dań z soczewicy i fasoli, zup z roślin strączkowych, golonki z zarumienioną skórką, tortu czekoladowego, kremu karmelowego, panna cotta.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo OPPALE

Nowość

Włoskie jasne wysoko chmielone piwo rzemieślnicze górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce (typu golden ale). Znakomite do tłustych, kalorycznych dań.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo TRE+DUE

Nowość

Piwo jasne z dużą ilością chmielu, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce. Do aromatycznych, świeżych potraw, również tych dobrze doprawionych i treściwych, komponujących się z goryczką napoju.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo NEBRA

Nowość

Włoskie piwo bursztynowe, dwusłodowe, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce. Doskonałe do picia solo, przy dowolnej okazji; znakomite również jako zwieńczenie kolacji do delikatnych, prostych ciast.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo CURMI

Nowość

Włoskie białe piwo rzemieślnicze górnej fermentacji z orkiszu i słodu jęczmiennego, wtórnie fermentowane w butelce (typu wheat ale). Znakomite do przystawek warzywnych, delikatnych dań na bazie ryb i białych mięs bez dodatku ciężkich sosów, świeżych serów o miękkiej konsystencji, prostych deserów np. włoskich ciast biszkoptowych.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AUDACE

Nowość

Włoskie rzemieślnicze jasne piwo dwusłodowe górnej fermentacji, aromatyzowane, refermentujące w butelce (typu belgian strong ale). Dobrze komponuje się z kalorycznymi daniami bez dodatku ciężkich sosów, daniami wędzonymi np. wędzona konina bądź słonymi jak np. bardzo dojrzały ser montasio stravecchio lub ostrygi.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana

Nowość

Mieszanka Mix Polselli La Romana to produkt do wyrobu klasycznej pizzy "z łopaty" oraz lżejszej odmiany pizzy tzw. Pinsa, czyli rodzaju podpłomyka z czasów starożytnego Rzymu.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0

Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Integrale

Mąka pełnoziarnista z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pieczywa pełnoziarnistego, pizzy razowej i pełnoziarnistych słodkich wypieków

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix Contemporanea

Nowość

Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica BLU

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Vivace ROSSA

Mąka wysokiej jakości pozwalająca na otrzymanie ciasta cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie. Doskonała do wypieków slow cooking w niskiej temperaturze, klasycznej pizzy i pizzy pieczonej na blasze o długim czasie wyrastania. Średni czas wyrastania 16-18 godzin.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Ideale VERDE

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 na pizzę al taglio i do codziennych wypieków. Krótki czas wyrastania 3-6 godzin.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Super GIALLA

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 o dużej sile i dużej zawartości białka. Polecana zwłaszcza do wypieków na zaczynie, o długim czasie wyrastania (24-26 godzin). Idealna do wszystkich wypieków, wtym chleba, pizzy, ciast

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica la Zero

Mąka Classica La Zero z miękkich ziaren pszenicy typu 0. Polecana do ciasta wytwarzanego metodą bezpośrednią, o średnim czasie dojrzewania, nadaje się do przygotowania typowej pizzy neapolitańskiej

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 0

Nowość

Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft

Nowość

Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów