![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/03/01_Tuma-del-Trifulau_-370x296.jpg)
Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®
Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Prosciutto-Crudo-San-Daniele-1-315x315.jpg)
Prosciutto crudo San Daniele DOP
Szynka wieprzowa dojrzewająca San Daniele DOP to jeden z flagowych produktów włoskiej kuchni charakteryzujący się doskonałym smakiem i aromatem. Wybierana przez najznakomitszych mistrzów kuchni. Idealna na deskę wędlin wraz z dobrymi grissini i na pizzę Gourmet. Doskonale komponuje się z białym, niezbyt aromatyzowanym winem wytrawnym.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/burrocontartufod_estate2x-315x315.jpg)
Masło z truflą Occelli® Burro con tartufo d’estate
Masło z mleka krowiego z dodatkiem trufli letniej. Idealne do makaronów, dań typu fonduta i patè. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka rozsmarowane na grzance lub jako dodatek do klasycznej jajecznicy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/06/occelli_al_barolo-315x315.jpg)
Ser Occelli® al Barolo
Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/bianco_di_langa_al_tartufo_destate_63_kg-315x315.jpg)
Ser Occelli® Bianco di Langa al Tartufo
Ser na podpuszczce pochodzenia roślinnego wytwarzany z wysokiej jakości włoskiego mleka krowiego i koziego, wzbogacony płatkami trufli letniej. Znakomity zarówno jako przystawka jak i zwieńczenie posiłku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/castelmagno_alp_mod2psd_ld-315x315.jpg)
Ser Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio
Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio to ser dojrzewający z mleka krowiego z ewentualnym dodatkiem mleka owczego lub koziego, wytwarzany od wieków w wysokich partiach Alp. Doskonały sam w sobie lub z dodatkiem miodu górskiego. Idealny do risotto, kluseczek gnocchi, ravioli i słonych wypieków.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/monte_regale_nuova_etichetta_sized.jpeg-315x315.jpg)
Ser Occelli® Toma Monte Regale
Ser z mleka krowiego o słodkim smaku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/tumadlapaja2x-315x315.jpg)
Ser Occelli® Tuma dla Paja
Ekskluzywny ser z mleka krowiego i owczego dojrzewający w sianie. Doskonały sam w sobie, znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/valcasotto_gran_riserva_etichetta-315x315.jpg)
Ser Occelli® Valcasotto D’Antan
Wysokiej jakości ser dojrzewający ze świeżego mleka krowiego. Znakomity sam w sobie. Idealny także jako dodatek lub na zakończenie posiłku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/verzin_di_capra-315x315.jpg)
Ser Occelli® Verzin 100 % Capra
Ser pleśniowy w 100% z mleka koziego. Idealny sam lub rozsmarowany na grzance. Doskonały jako dodatek do makaronów lub kluseczek gnocchi.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/08/PINSA-370x247.png)
Base per Pinsa Romana
Wstępnie wypieczona Pinsa Romana to baza pod prawdziwą, oryginalną rzymską pinsę, której początki sięgają starożytnego Rzymu. Obłożona najwyższej jakości włoskimi składnikami to doskonała alternatywa dla pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/porchetta-Ariccia-244x315.jpg)
Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speck-Sauris-Del-Duca-1-315x315.jpg)
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Salsiccia-Piccante-Sauris.-315x315.jpg)
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/image_2024_02_28T07_39_11_357Z-315x315.png)
Salsiccia tipo Napoli piccante
Pikantna włoska kiełbasa wieprzowa typu Napoli. Wyborny i klasyczny smak wprost stworzony na pizzę czy do panini. Świetnie smakuje również solo lub w ramach talerza wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/guanciale-di-maiale-al-pepe-gr-600-176-BIG-1-370x246.jpg)
Guanciale di suino
Policzek wieprzowy o intensywnym aromacie i charakterystycznej konsystencji. Stosowany często jako zamiennik boczku. Marynowany w soli i pieprzu, dojrzewa 3 miesiące. Tradycyjny produkt z regionu Lazio. Idealny do sosu Amatriciana i Carbonara.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/occelli-malto-d-orzo-whiskyok-315x315.png)
Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky
Ser z mleka krowiego i koziego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky. Znakomity w akompaniamencie ciemnych rzemieślniczych piw jak również whisky. Idealnym słodkim towarzyszem tego sera jest konfitura z owoców leśnych.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/occelli-al-pepe-nero-e-bacche-rosa-315x315.jpg)
Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa
Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim