Produkt Gourmet TOP
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/03/01_Tuma-del-Trifulau_-370x296.jpg)
Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®
Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/burrocontartufod_estate2x-315x315.jpg)
Masło z truflą Occelli® Burro con tartufo d’estate
Masło z mleka krowiego z dodatkiem trufli letniej. Idealne do makaronów, dań typu fonduta i patè. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka rozsmarowane na grzance lub jako dodatek do klasycznej jajecznicy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/06/occelli_al_barolo-315x315.jpg)
Ser Occelli® al Barolo
Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/bianco_di_langa_al_tartufo_destate_63_kg-315x315.jpg)
Ser Occelli® Bianco di Langa al Tartufo
Ser na podpuszczce pochodzenia roślinnego wytwarzany z wysokiej jakości włoskiego mleka krowiego i koziego, wzbogacony płatkami trufli letniej. Znakomity zarówno jako przystawka jak i zwieńczenie posiłku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/castelmagno_alp_mod2psd_ld-315x315.jpg)
Ser Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio
Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio to ser dojrzewający z mleka krowiego z ewentualnym dodatkiem mleka owczego lub koziego, wytwarzany od wieków w wysokich partiach Alp. Doskonały sam w sobie lub z dodatkiem miodu górskiego. Idealny do risotto, kluseczek gnocchi, ravioli i słonych wypieków.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/monte_regale_nuova_etichetta_sized.jpeg-315x315.jpg)
Ser Occelli® Toma Monte Regale
Ser z mleka krowiego o słodkim smaku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/tumadlapaja2x-315x315.jpg)
Ser Occelli® Tuma dla Paja
Ekskluzywny ser z mleka krowiego i owczego dojrzewający w sianie. Doskonały sam w sobie, znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/valcasotto_gran_riserva_etichetta-315x315.jpg)
Ser Occelli® Valcasotto D’Antan
Wysokiej jakości ser dojrzewający ze świeżego mleka krowiego. Znakomity sam w sobie. Idealny także jako dodatek lub na zakończenie posiłku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/verzin_di_capra-315x315.jpg)
Ser Occelli® Verzin 100 % Capra
Ser pleśniowy w 100% z mleka koziego. Idealny sam lub rozsmarowany na grzance. Doskonały jako dodatek do makaronów lub kluseczek gnocchi.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Prosciutto-Crudo-di-Parma-intero-315x315.jpg)
Prosciutto crudo Parma DOP
Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/burrocalcomucca2x-e1631279069868-370x234.jpg)
Masło Occelli® Burro Calco Mucca
Masło Beppino Occelli z włoskiej słodkiej śmietanki. Idealne do wszystkich dań oraz grzanek np. z łososiem, anchois. Znakomite jako dodatek do makaronów oraz do przygotowania deserów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/form_pistacchio-370x311.png)
Ser Formaggio toscano fresco ai Pistacchi
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z dodatkiem pistacji z Toskanii. Znakomity na talerz serów, doskonały zwłaszcza w akompaniamencie dobrego wina. Ma zastosowanie w wielu potrawach kulinarnych. Bardzo dobrze komponuje się z miodem akacjowym.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/form_PEPE2-370x311.png)
Ser Formaggio toscano fresco al Pepe nero
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z ziarnami czarnego pieprzu z Toskanii. Idealna propozycja do desek włoskich serów i przystawek. Doskonale komponuje się z wędlinami, a także z miodem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/form_peperoncino-370x311.png)
Ser Formaggio toscano fresco al Peperoncino
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z Toskanii z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino. Idealny do deski serów. Znakomity samodzielnie. Świetnie komponuje się z rukolą, miodem czy szynką.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/form_TARTUFO-370x312.png)
Ser Formaggio toscano fresco al Tartufo
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z kawałeczkami trufli bianchetto i trufli letniej. Doskonały jako przystawka i przekąska. Perfekcyjnie łączy się z winami. Ma zastosowanie w różnych potrawach kulinarnych, ale równie dobrze smakuje sam. Ser dla smakoszy ceniących smak trufli.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/10/form_noce-370x287.png)
Ser Formaggio toscano fresco alla Noce
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z Toskanii z dodatkiem orzechów włoskich, o bardzo przyjemnym aromacie. Idealny na deskę serów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/occelli-malto-d-orzo-whiskyok-315x315.png)
Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky
Ser z mleka krowiego i koziego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky. Znakomity w akompaniamencie ciemnych rzemieślniczych piw jak również whisky. Idealnym słodkim towarzyszem tego sera jest konfitura z owoców leśnych.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/occelli-al-pepe-nero-e-bacche-rosa-315x315.jpg)
Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa
Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim