Peperoncini gialli goccia
Żółte papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.
Peperoncini rossi goccia
Czerwone papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.
Ser Piave „Oro” DOP
Twardy ser dojrzewający z mleka krowiego, wywodzący się z prowincji Belluno w regionie Veneto. Ma zdecydowany, wyrafinowany smak i zwartą konsystencję. Idealnie komponuje się z gruszką i orzechami włoskimi. Znakomity w formie tartej np. do makaronów. Doskonały zwłaszcza z winem Malvasia passito.
Ser Formaggio Fior D’Arancio DOCG
Ser pleśniowy typu Blue Cheese z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany w winie o aromatach pomarańczy Fior d'Arancio DOCG. Ser o wyjątkowej elegancji i niezwykłym smaku, prawdziwa harmonia zmysłów. Ser do degustacji.
Ser Ubriaco al Prosecco DOC
Ser półtwardy z pasteryzowanego mleka krowiego, uszlachetniany w winie Prosecco DOC. Doskonały w akompaniamencie zwłaszcza białych, świeżych, owocowych win.
Ser Monteterno al tartufo nero
Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowaną pizzę Gourmet.
Ser Dolomitico® LUXURY DESIGN
Wersja "Luxury design" sera Dolomitico w opakowaniu 150 gram. Ser pleśniowy z mleka krowiego na piwie dwusłodowym, z aromatem chmielu. Doskonały na przystawkę w towarzystwie wędlin wieprzowych oraz lekkiego, jasnego piwa.
Peperoncini tonno e acciughe
Doskonałej jakości papryczki nadziewane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego doprawione czosnkiem, oregano, octem winnym i solą. Doskonałe jako przystawka czy dodatek np. do deski serów i wędlin. Ozdoba każdej degustacji.
Mortadella al tartufo Leoncini
Mortadella wieprzowa z truflą. Wędlina dla koneserów z regionu Wenecja Euganejska. Doskonała do wyszukanych panini i tostów, na pizzę i pinsę gourmet. Znakomita na deskę wędlin gourmet. Pokrojona w kostkę stanowi doskonały dodatek do wyszukanego aperitivu. Idealnie komponuje się z szampanem.
Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC
Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej. Idealny akompaniament do musu z kielca, surowych przekąsek, smażonych ryb, panierowanych warzyw, risotto z langustynkami czy spaghetti z homarem.
Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC
Prosecco Millesimato Dry z przyjemną zawartością cukru resztkowego z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych winogron Glera z danego rocznika. Doskonałe jako aperitif do finger food fusion. Znakomite do różnorodnych lekkich przekąsek.
Wino V8+ Toni Prosecco Valdobbiadene Sup.di Cartizze DOCG Dry
Wino V8 Toni Prosecco Valdobbiadene Superiore di Cartizze DOCG Dry. Prosecco ze szczepu winogron Glera uprawianych wśród wzgórz Cartizze, w samym sercu Valdobbiadene. Idealny jako delikatny aperitif lub na koniec dania; świetnie pasuje do tataru z ryby lub do deserów na bazie owoców.
Ser Mozzarella di bufala affumicata Salerno
Ser Mozzarella di bufala affumicata DOP to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.
Ser Bocconi di bufala Salerno
Bocconcini di Bufala Campana DOP to kuleczki mozzarelli z mleka bawolego z regionu Kampania. Znakomite na pizzę, zwłaszcza do klasycznej caprese.
Ser Mozzarella di bufala Salerno
Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania.
Ser Caciobarricato
Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.
Ser Don Carlo
Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce oraz dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem.
Ser Blugins® LUXURY DESIGN
Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.