![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINACLASSICA350-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-CLASSICA-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina classica 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/03/01_Tuma-del-Trifulau_-370x296.jpg)
Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®
Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/06/occelli_al_barolo-315x315.jpg)
Ser Occelli® al Barolo
Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/damore_busta-a-ciuffo_classica_burrata-315x315.jpg)
Ser Burrata d’amore
Burrata to świeży włoski serek podpuszczkowy z mleka krowiego z aksamitnym sercem, specjalność włoskiego regionu Apulia. "Serce" burraty to aksamitna stracciatella zanurzona w delikatnej, kremowej śmietance.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/burr-tart-370x246.jpg)
Ser Burrata al Tartufo d’amore
Świeży ser podpuszczkowy ze śmietankowym sercem o niezrównanej miękkości i delikatności. Niezwykle wyrafinowana dzięki dodatkowi trufli. Specjalność regionu Apulia.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/treccia-370x221.jpg)
Ser Mozzarella treccia d’amore
Mozzarella z mleka krowiego typu pasta filata w formie dekoracyjnego warkocza. Świeży, miękki i elastyczny serek podpuszczkowy z włoskiej Apulii. Pięknie prezentuje się z pomidorami i bazylią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Affumicata-Damore-pezzo-315x315.jpg)
Ser Scamorza affumicata d’amore
Wędzony ser z mleka krowiego, krótko dojrzewający, o bursztynowo-złotej barwie na skórce i biały po rozkrojeniu. Delikatny, lekko wędzony smak zawdzięcza wędzeniu na buczynie. Specjał z Apulii. Idealnie nadaje się do dań ciepłych, kanapek oraz jako dodatek do pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/07/Affumicata-Damore-bianca-pezzo-315x315.jpg)
Ser Scamorza bianca d’amore
Ser z masy parzonej o półtwardej konsystencji i charakterystycznym kształcie gruszki, delikatny w smaku, lekko słony. Znakomity jako przystawka z warzywami, lokalnym pieczywem, plasterkowanymi wędlinami oraz do dań zapiekanych.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/01/la-romana-verde-252x315.jpg)
Polselli Farina Mix La Romana Verde
Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/la-romana-rossa-252x315.jpg)
Polselli Farina Mix La Romana Rossa
Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/mix-contemporanea-315x315.jpg)
Polselli Farina Mix Contemporanea
Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-rossa-1.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 0
Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/farina-supefine-soft.png)
Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-azzurra.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 1
Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-beige1.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 2
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin