
Bresaola alla Tirolese
Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.

Carpaccio di Bufala
Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Vitello tonnato
Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania, w formie zimnego bufetu. Znakomite zarówno jako klasyczna przystawka, przekąska na przyjęciach (np. finger food), nadzienie do tramezzini i panini, dodatek do focacci czy jako samodzielne danie.

Baccala’ Mantecato
Baccalà mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych przekąsek serwowanych w regionie Veneto. Fantastyczna jako fingerfood, na grzankach i do przekąsek na zimno lub jako drugie danie podawane z polentą. Opakowanie zawiera gotowy do podania produkt.

BluGins
Dojrzewający ser z pleśniowymi przerostami uszlachetniany ginem. Wyjątkowo aromatyczny, lekko pikantny, zapakowany w wyjątkowy papier spożywczy przypominający wzór charakterystycznych dla jeansów kieszeni. Ser medytacyjny, idealnie pasujący do koktajli na bazie Ginu lub szczególnie polecany do kremowego risotto.

Carne Salada
Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego. Wspaniałe jako przystawka: carpaccio z carne salada czyli cieniutko krojone plastry surowego mięsa podane np. z płatkami parmezanu, oliwą z oliwek i cytryną bądź rukolą. Doskonałe również pokrojone w grubsze plastry i podsmażone na patelni.

Dzbanek na oliwę z miedzi i mosiądzu
Dzbanek na oliwę z miedzi i mosiądzu o pojemności 0,45 l.

Elastyczna szpatułka
Elastyczna szpatułka w kolorze niebieskim, szerokość 10 cm.

Filetti di alici marinati
Sardele marynowane w oleju, ziołach oraz aromatycznych przyprawach. Doskonały składnik sałatek, pyszna przystawka czy wykończenie wyszukanych dań.

Łopata z otworami do wypieku rzymskiej pinsy, rączka 30 cm
Aluminiowa łopata anodyzowana z uchwytem o długości 30 cm, idealna do wypiekania rzymskiej pinsy lub chrupiącej pizzy z pieca.

Łopata z otworami do wypieku rzymskiej pinsy, rączka 60 cm
Aluminiowa łopata anodyzowana z uchwyte o długości 60 cm, idealna do wypiekania rzymskiej pinsy lub chrupiącej pizzy z pieca.

Łopatka do cięcia ciasta
Łopatka do cięcia ciasta, elastyczny skrobak ze stali nierdzewnej , uchwyt plastikowy.

Niebieska szpatułka z odpornego tworzywa
Szpatułka w kolorze niebieskim, szerokość 9,5 cm.

Perforowana łopata do pizzy prostokątna
Prostokątna perforowana łopata do pizzy z aluminium anodowanego.

Perforowana łopatka operacyjna do pizzy
Perforowana łopatka operacyjna do pizzy ze stali nierdzewnej.

Pokrywka do pudełek
Pokrywa do plastikowych pudełek, polipropylen zatwierdzony jako materiał do użytku spożywczego.

Porchetta Maialino Arrosto KG12 + con lonza al naturale
Pieczone prosię w całości nadziewane schabem wieprzowym, przyprawione solą i naturalnymi aromatami. Gotowe do podpieczenia w piekarniku. Wyjątkowe rozwiązanie na imprezę, przyjęcie czy szczególną kolację w większym gronie.