126 produktów
Delduca - placeholder

Melanzane grigliate in busta

Bakłażan grillowany w zalewie z oleju słonecznikowego z ziołami, czosnkiem i przyprawami. Marynata w saszetce gotowa do podania. Idealny dodatek do potraw, do zapiekanek i na pizzę.

Delduca - placeholder
Citres

Peperoni grigliati

Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego. Marynata gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, świetnie smakuje również na pizzy.

Delduca - placeholder

Peperoni grigliati in busta

Grillowana czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju słonecznikowego z octem winnym, ziołami, czosnkiem i przyprawami. Marynata w saszetce gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, doskonała również na tostach, w panini, grzankach, zapiekankach i na pizzy.

Delduca - placeholder

Zucchine grigliate in busta

Cukinia grillowana w zalewie z oleju słonecznikowego z ziołami, czosnkiem i przyprawami. Marynata w saszetce gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, do zapiekanek i na pizzę.

Delduca - placeholder
Citres

Pomodori secchi

Suszone pomidory w oleju. Delikatne i aromatyczne. Znakomite jako przystawka na zimno. Doskonałe do dań głównych i makaronów.

Delduca - placeholder

Pomodori Secchi

Suszone pomidory to specjał śródziemnomorski, typowy zwłaszcza dla regionów Kalabria i Apulia. Delikatne i smaczne. Idealny dodatek do sałatek, makaronu, sałatek ryżowych, zapiekanek czy grzanek.

Delduca - placeholder
Citres

Pronto Toast

Gotowy sos wielowarzywny na tosty i przekąski.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

I Giacomini

Nowość

Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani

Nowość

Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno. 

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder

Crema aceto balsamico di Modena IGP 500ml

Krem z octu balsamicznego do dekorowania potraw zimnych takich jak sałatki owocowe, lodów, deserów i serów. Polecany również do mięs, jaj, krewetek, risotto i potraw smażonych.

Delduca - placeholder

Pepe nero

Idealny do wszystkich dań.

Delduca - placeholder

Peperoncino piccante

Czerwona pikantna papryczka peperoncino rozdrobniona, w płatkach. We włoskiej kuchni charakterystyczna zwłaszcza dla południa Włoch, które słynie z pikantnych specjałów. Doskonale wzbogaca smak sosów, czerwonego mięsa, makaronów, zup i wędlin.

Delduca - placeholder

Origano

Oregano charakteryzuje się przyjemnym zapachem oraz korzennym smakiem. Zalicza się je do podstawowych przypraw kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej.

Delduca - placeholder

Rosmarino

Rozmaryn charakteryzuje się intensywnym smakiem i korzennym, delikatnie gorzkim i sosnowym zapachem. Zaliczany do podstawowych przypraw kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej. Znakomicie aromatyzuje mięso, wędliny i sosy.

Delduca - placeholder

Semi di finocchio

Suszone nasiona kopru włoskiego. Doskonałe do aromatyzowania potraw mięsnych i rybnych, bulionów na bazie ryb i owoców morza, deserów i napojów.

Delduca - placeholder

`Nduja di Spilinga

Włoska 'Nduja di Spilinga to tradycyjny, bardzo pikantny specjał z regionu Kalabria produkowany z ostrej papryczki peperoncino i drobno mielonych tłustych części mięsa wieprzowego. Posiada miękką konsystencję, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania ciepłych grzanek i pieczywa. Może być używana jako baza do sosów oraz jako dodatek do pizzy.

Delduca - placeholder

Box Pizza 33×33

Pudełka na pizzę 33x33 - 100 sztuk

Delduca - placeholder

Datterini

Pomidorki daktylowe ze skórką. Kwintesencja smaku i aromatu pomidora. Charakterystyczną ich cechą jest niezwykle słodki smak. Polecane do wyrafinowanych wersji sosu do makaronów, pizzy i focacci.

Delduca - placeholder

Farina „00” Le 5 stagioni BLU SUPERIORE

Mąka z pszenicy miękkiej typu „00” odpowiednia do wyrobu ciast bezpośrednich i pośrednich o długim czasie wyrastania, w których wymagana jest dobra elastyczność. Szczególnie polecana również do ciast wyrastających w kontrolowanej temperaturze w lodówce. 

Delduca - placeholder

Farina „00” Le 5 stagioni ROSSA

Mąka z pszenicy miękkiej typu „00” odpowiednia do wyrobu ciast bezpośrednich i pośrednich o długim czasie wyrastania, w których wymagana jest elastyczność i wytrzymałość. Polecana do ciast wyrastających w kontrolowanej temperaturze. Idealna do wyrobu pizzy klasycznej.

Delduca - placeholder
Nowość

Funghi Trifolati Famigliola Gialla

Nowość

Opieńki zmienne w oleju i przyprawach. Gotowe do podania. Idealne do risotto, dań z makaronu oraz na pizzę i bruschettę.

Delduca - placeholder

Lievito di birra

Suche drożdże piwne aktywne instant w proszku. Bardzo wydajne. Idealne do wszystkich rodzajów ciasta na pizzę.

Delduca - placeholder

Misto Funghi Trifolati

Aromatyczny mix już ugotowanych i przyprawionych grzybów. Gotowy do podania. Doskonały jako dodatek, składnik receptur i dań.

Delduca - placeholder

Naturkraft per pizza napoletana

Naturkraft per pizza napoletana

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle di Pomodorino Giallo Campano

Nowość

Żółte pomidorki ze stoków Wezuwiusza. Idealne do delikatnych dań jak np. dania rybne, delikatne mięsa. Doskonałe do eleganckich i wyszukanych makaronów, pizzy i focacci.

Delduca - placeholder
Nowość
Masseria Dello Sbirro

Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.

Nowość

Czerwone pomidorki z Wezuwiusza z certyfikatem DOP. Soczyste, pełne smaku pomidorki uprawiane na żyznej wulkanicznej glebie, pod gorącym słońcem południa. Doskonałe do mięs, ryb, makaronów i na pizzę.

Delduca - placeholder

Polenta

Polenta to charakterystyczne danie dla północnych Włoch, zwłaszcza w regionie Veneto. Produkt jest gotowy do przyrządzenia. Wystarczy wsypać zawartość torebki do ciepłej wody i zagotować.

Delduca - placeholder

Pomidory San Marzano DOP

Włoskie pomidory San Marzano DOP o wydłużonym kształcie, intensywnym kolorze i niewielkiej ilości pestek, uprawiane u stóp Wezuwiusza. Ulubiona odmiana pomidorów szefów kuchni. Idealne na sos do pizzy neapolitańskiej i innych sosów pomidorowych.

Delduca - placeholder

Porchetta Trevisana

Tradycyjna porchetta z szynki wieprzowej wywodząca się z prowincji Treviso. Mięso marynowane jest w białym winie i ziołach, a następnie długo pieczone. Wędlina idealna do pizzy, kanapek i przystawek.

Delduca - placeholder

Porcini Funghi Trifolati

Grzyby borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Delduca - placeholder

Porcini Funghi Trifolati

Grzyby borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Delduca - placeholder

Prosciutto cotto Botticella

Szynka gotowana Botticella ze świeżego udźca wieprzowego. Delikatna i aksamitna na podniebieniu, o jasnoróżowym kolorze i delikatnym smaku. Polecana zwłaszcza z pieczywem i na pizzę.

Delduca - placeholder

Salame ungherese

Włoskie salami z drobno mielonego mięsa wieprzowego. Idealne do kanapek, grzanek, na deskę wędlin i pizzę.

Delduca - placeholder

Salamino dritto piccante premium

Włoska ostra kiełbaska z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, o intensywnym smaku i aromacie, z papryczką peperoncino. Znakomita na deskę wędlin, jako przystawka i przekąska czy dodatek do kanapek, grzanek oraz na pizzę.

Delduca - placeholder

Salsiccia fresca puro suino bianco

Włoska kiełbasa wieprzowa w naturalnym jelicie. Idealna do przygotowania na patelni i na grillu. Bardzo delikatna i smaczna. Doskonała jako składnik sosów do makaronów czy np. w risotto z radicchio. Bardzo dobrze smakuje na pizzy.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA