Produkt bez laktozy

7 produktów

Finocchiona IGP

Finocchiona to mielone mięso wieprzowe, aromatyzowane nasionami kopru włoskiego i moczone w czerwonym winie. Do jej produkcji wykorzystuje się mięso z partii brzucha i łopatki wieprzowej, a po odpowiednim przyprawieniu poddaje się długiemu okresowi dojrzewania.

Peperoni grigliati

Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego.

Prosciutto Cotto Ricco

Gotowana szynka wieprzowa z dodatkiem soli i przypraw. Posiada dość gęstą konsystencję i o intensywny różowy kolor. To wyjątkowa włoska wędlina, niezwykle aromatyczna i smaczna. Jest najpopularniejszą szynką delikatesową we Włoszech, wykorzystywana do kanapek, pizzy i sałatek.

La Felinese

Prosciutto crudo Parma DOP

Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.

Sfilacci di Manzo

To wyjątkowy włoski specjał, czyli pokrojona w paski wołowina (szarpana). Dojrzewające mięso wołowe.

Speck Del Duca

Włoska szynka wieprzowa pochodząca z wyselekcjonowanego mięsa o najwyższej jakości. Posiada przyjemny i charakterystyczny smak i aromat uzyskane dzięki wędzeniu w dymie bukowym. Może być podawana jako przystawka. Idealnie pasuje do pizzy oraz deski wędlin.

Ventricina piccante

Salame Ventricina piccante to typowa regionalna wędlina włoska, o zdecydowanym, lekko pikantnym, a równocześnie delikatnym smaku. Cechuje się miękką, zwartą konsystencją.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

string(5) "test "