![Beppino Occelli](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/testalinoBeppino-1-445x500.jpg)
![Beppino Occelli](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/logo-beppino-occelli-150x69.jpg)
Beppino Occelli
![Beppino Occelli](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/testalinoBeppino-1-445x500.jpg)
Najlepsze sery Beppino Occellego są wynikiem ewolucji smaku i ciągłego poszukiwania najwyższej jakości surowców.
Via lattea (droga mleczna) rozpoczyna się w Langhe i prowadzi przez obszar Cuneo na pastwiska Castelmagno i Valgrana, a następnie dociera do Valcasotto. Tutaj sery, dzięki stałej opiece naszych ekspertów, dojrzewają przez długi czas na drewnianych deskach, które rozwijają ich smak i wzbogacają strukturę.
Pasja Beppino Occellego sięga do lokalnych tradycji serowarskich, a w połączeniu z jego wielką kreatywnością, pozwoliła na stworzenie szerokiej gamy serów (świeżych, krótko i długo dojrzewających, truflowych, serów z przerostem niebieskiej pleśni, serów gran riserva i d.o.p.). To szeroki wybór produktów cenionych przez smakoszy za ich jakość.
Dowiedz się więcej o producencie Beppino Occelli!
Chcesz poznać ofertę produktów od tego producenta? Zobacz produkty!
![The five best butters in Europe, The Guardian, GB, 2002](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/2-60x54.png)
“It’s so good you can eat it by itself. 40 years of quality on your table"
![Thirteen best butters in the world, by Wine Spectator, USA, 2000](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/1-60x54.png)
“If possible, Beppino Occelli’s butter is best tasted raw because on a baguette or just off the knife is by far the best way.”
![World Cheese Awards - Gold (2015-2016)](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/WCA-15-label-goldok-60x60.png)
“It’s so good it can even be eaten on its own”
![Beppino Occelli](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/sery-beppino-445x500.jpg)
Historia Beppino Occellego jest bardzo osobistą historią smaku opartą na sprzecznych odczuciach i wrażeniach. Przynosi satysfakcję, ale również poświęcenie i niezrozumienie, które wynikają z mentalności oraz stylu życia narzuconego przez przemysłowy sposób myślenia i kulturowe zubożenie terenów wiejskich i gór.
Wbrew tym przeszkodom Beppino Occelli zaproponował swoje własne wyroby i interpretacje tradycyjnych produktów zrodzonych z jego głębokiej miłości do miejsca, w którym się urodził: do Langhe i Alp.
Dostawca oferuje produkty (sery pleśniowe, truflowe, długodojrzewające, świeże i inne) cenione przez smakoszy za ich wyjątkowy smak i jakość.