38 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Verde

Nowość

Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Rossa

Nowość

Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0

Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Croissant

Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na croissantów, ciasta francuskiego na maśle, cannoli.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Integrale

Mąka pełnoziarnista z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pieczywa pełnoziarnistego, pizzy razowej i pełnoziarnistych słodkich wypieków

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Gnocchi e Pasta Fresca

Mąka pszenna typu 00. Odpowiednia do wyrobu ciasta na makaron oraz gnocchi.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Lievitati

Mąka pszenna typu 00 do wyrobu ciast drożdżowych długowyrastających. Sprawdzi się świetnie w przepisach na świąteczne colomby czy panettoni.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix Contemporanea

Nowość

Mieszanka mąk z miękkich ziaren pszenicy typu 0 z dodatkiem naturalnego zakwasu. Polecana do przygotowania pizzy neapolitańskiej o wysokiej przyswajalności i lekkości

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica BLU

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Vivace ROSSA

Mąka wysokiej jakości pozwalająca na otrzymanie ciasta cechującego się dużą elastycznością i podatnego na formowanie. Doskonała do wypieków slow cooking w niskiej temperaturze, klasycznej pizzy i pizzy pieczonej na blasze o długim czasie wyrastania. Średni czas wyrastania 16-18 godzin.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Ideale VERDE

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 odpowiednia do wyrobu pizzy tradycyjnej, nadaje się do ciasta bezpośredniego o krótkim czasie wyrastania (3-6 godzin).

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Super GIALLA

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 o dużej sile i dużej zawartości białka. Polecana zwłaszcza do wypieków na zaczynie, o długim czasie wyrastania (24-26 godzin). Idealna do wszystkich wypieków, w tym chleba, pizzy, ciast

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA