![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/01/Monteterno-trufla-czarna-370x303.jpg)
Ser Monteterno al tartufo nero
Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/caciobarricato-di-Casearia-314x315.png)
Ser Caciobarricato
Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/Don-Carlo-315x315.jpg)
Ser Don Carlo
Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/04/blu-gins-370x246.jpg)
Ser Blugins® LUXURY DESIGN
Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Basajo-315x315.jpg)
Ser Basajo ® LUXURY DESIGN
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/luxuryBlu61-370x246.jpg)
Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN
Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/Briscola-315x315.jpg)
Ser Briscola® Bio al Raboso
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/perline-261x315.png)
Ser Perline di mozzarella 120g
Mozzarella w formie malutkich kuleczek o wadze 1 grama z pasteryzowanego mleka krowiego. 100% produkt włoski. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite na zimno jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki, jak też na ciepło np. na pizzę gourmet.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/perlagrigia-370x129.png)
Perlagrigia sotto cenere
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Basajo-1-315x315.jpg)
Ser Basajo
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/BLU-61-1.jpg-315x315.png)
Ser Blu ’61
Ser Blue '61 to ser pleśniowy z mleka krowiego. Dojrzewa w słodkim winie rodzynkowym Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niezwykłą harmonią smaków. Idealne połączenie nut słodkich ze słonymi. Intensywny smak sera pleśniowego przełamują aromaty owoców żurawiny kanadyjskiej. Prestiżowy ser do degustacji.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/caciobirraio-315x315.jpg)
Ser Caciobirraio
Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie, o miesięcznym okresie dojrzewania. Idealny do desek serów i do piwa.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Caciocavallo-dolce-reg.-3-315x315.jpg)
Ser Caciocavallo (provola)
Włoski ser typu "pasta filata" z niepasteryzowanego pełnego mleka krowiego, podpuszczkowy, o dość zwartej strukturze i delikatnym smaku. Doskonały do letnich sałatek, przekąsek, na panini i bruschetty, do włoskich pierwszych dań, zup i na pizzę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/cacioradicchio-315x315.jpg)
Ser Cacioradicchio
Miękki i łagodny ser caciotta z czerwoną włoską cykorią Radicchio di Treviso. Smak delikatny, lekko gorzkawy jak Radicchio.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/hyrcus-regionali-346x315.jpg)
Ser Hyrkus di Capra
Gorgonzola z pasteryzowanego mleka koziego o miękkiej, kremowej konsystencji. Ser rzemieślniczy, dojrzewający, umiarkowanie pleśniowy. Ser do degustacji. Doskonały na elegancką deskę serów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Ser-Mascarpone-315x315.jpg)
Ser Mascarpone di Valcolatte
Śmietankowy, kremowy serek z mleka krowiego. Doskonały składnik wielu deserów, w tym tiramisu', serników oraz wielu dań na słono i słodko.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Fior-di-latte-valcolatte-315x315.jpg)
Ser Mozzarella 100 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Kuleczki 100 gram. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Bufala-DOP-100g-1-315x315.jpg)
Ser Mozzarella di bufala campana DOP
Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania. Wyróżnia się większą zawartością tłuszczu i białka niż sery z mleka krowiego, dzięki czemu nabiera niepowtarzalnego, kremowego smaku. Mozzarella di bufala to świeży ser włoski o owalnym kształcie, cienkiej skórce i delikatnym smaku. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.