![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/01/v8_bruno_1-135x315.png)
Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC
Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/V8_GINO-2-107x315.png)
Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC
Prosecco Millesimato Dry z przyjemną zawartością cukru resztkowego z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych winogron Glera z danego rocznika. Doskonałe jako aperitif do finger food fusion. Znakomite do różnorodnych lekkich przekąsek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/V8_SANDRO-2-107x315.png)
Wino V8+ Sior Sandro Prosecco Extra Dry DOC
Musujące Prosecco DOC o znakomitej świeżości i pijalności z winogron szczepu Glera. Musowane metodą Martinottiego. Idealne na aperitif z przyjaciółmi. Znakomite ze świeżymi serami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/V8_CARLO-2-108x315.png)
Wino V8+ Sior Carlo Prosecco Millesimato Brut DOC
Wytrawne Prosecco Millesimato Brut DOC powstaje z najlepszych winogrona typu Glera z jednego rocznika. Znakomite jako aperitif. Doskonałe do wiosennych warzyw, świeżych ryb, białych mięs, makaronów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/V8_BERTO-2-108x315.png)
Wino V8+ Sior Berto Prosecco Brut DOC
Eleganckie, owocowe, harmonijne Prosecco w najwytrawniejszym wydaniu BRUT. Znakomicie sprawdzi się w zestawieniu zarówno ze słodkimi i słonymi daniami. Wino idealne do smażonej ryby lub wykwintnej pizzy gourmet.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/V8_PIERO-2-108x315.png)
Wino V8+ Sior Piero Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG
Wyrafinowane Prosecco Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG o niepowtarzalnych aromatach ze wzgórz Valdobbiadene. Owocowe i miękkie, półwytrawne. Znakomite na każdą okazję.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/V8_LELE-2-109x315.png)
Wino V8+ Sior Lele Prosecco Rosé Brut DOC
Niezwykle świeże i przyjemne różowe Prosecco Rosé ze szczepów Glera i Pinot Nero fermentowane metodą Martinottiego. Idealny towarzysz na aperitif lub kreatywną kolację z przyjaciółmi. Wino bardzo wszechstronne i łatwo pijalne.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/Screenshot-2024-02-23-134542-210x315.png)
Pomodori datterini gialli Rosso Gargano 400g
Włoskie żółte pomidory z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Doskonały zamiennik świeżych pomidorów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/11/adsfgasd-315x315.jpg)
Pomodori pelati Rosso Gargano 400g
Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Doskonały zamiennik świeżych pomidorów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speck-Sauris-Del-Duca-1-315x315.jpg)
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Salsiccia-Piccante-Sauris.-315x315.jpg)
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/Screenshot-2024-02-21-161214-264x315.png)
Bucatini Molisana
Długi makaron typu spaghettoni, z otworkiem na całej długości. Luksusowa linia makaronów, wytwarzanych na matrycach z brązu, z ziarnem obrabianym na kamieniu. Idealny do Carbonary, Amatriciany lub Cacio e Pepe.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/filetto-Sauris-1-96x315.png)
Filetto di Sauris
Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Fiocco-di-Sauris-1-1-315x315.jpg)
Fiocco di Sauris
Fiocco di Sauris to szynka wieprzowa najwyższej jakości, delikatnie podwędzana w dymie bukowym, a następnie poddawana procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomita zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-101737-304x315.png)
Fusilli Molisana
Wysokiej jakości makaron o kształcie świderków firmy Molisana tłoczony na matrycach z brązu. Tradycyjnie podawane z brokułami i serem caciocavallo.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/gnocchi-di-patat-349x315.png)
Gnocchi di patate Molisana
Włoskie kluseczki ziemniaczane Gnocchi firmy Molisana ze świeżych ziemniaków. Gotowane na parze. Doskonałe z pesto bądź z masłem i szałwią, z sosem pomidorowym i bazylią lub ze śmietaną, speckiem i grzybami itp. Gotowe w 2 minuty.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-102005-219x315.png)
Linguine Molisana
Długi makaron Linguine z pszenicy durum. Podobny do spaghetti, lecz spłaszczony i na przekroju o soczewkowatym kształcie. Nazywany w innych rejonach Włoch również bavette lub trenette. Znakomity z owocami morza i sosami np. pesto bądź oliwą czosnkową, czarnym pieprzem i anchois.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-102619-303x315.png)
Orecchiette pugliesi Molisana
Krótki makaron z pszenicy durum. Orecchiette to rodzaj makaronu typowy dla regionów Apulia i Bazylikata, o kształcie przypominającym małe uszka bądź polskie muszelki. Podawać je można z wieloma różnorodnymi dodatkami, pasuje do wielu dań i receptur.