240 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem Raboso DOC. Ser do degustacji. Znakomity z czerwonymi winami.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego dojrzewający 7/8 miesięcy. Ser z regionu Veneto. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku. Idealny na deskę serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero

Nowość

Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero z włoskiego Rolle di Cison di Valmarino, w regionie Treviso. Nuty białych kwiatów, róży, cyklamenu i bratka przeplatają się z aromatami wiśni, czereśni, dzikiej jeżyny i borówki oraz orientalnym nawiązaniem do goździka i cynamonu. W smaku od razu otulające i pełne charakteru. Komponuje się znakomicie z surową rybą, ostrygami morskimi, skorupiakami z Morza Adriatyckiego, a także tradycyjnymi risotto, zwłaszcza z okolic Veneto.

Delduca - placeholder
Nowość

Bianco Spalmabile

Nowość

Śmietankowy serek do smarowania o delikatnej, kremowej konsystencji. Idealny w zestawieniu z surowymi i gotowanymi warzywami, doskonały do pierwszych włoskich dań, na tramezzini i pizzę gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AMBITA birra chiara MONOLUPPOLO 100% italiana

Nowość

Włoskie jasne piwo typu Single Hop z jednej odmiany chmielu. Łatwo pijalne, z charakterystycznym chmielowym finiszem. Piwo wysokiej fermentacji wtórnie fermentowane w butelce, niepasteryzowane. Nowa pojemność: 500 ml. Znakomite na każdą okazję. Doskonały wybór do pizzy i przystawek.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Perlagrigia sotto cenere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.

Delduca - placeholder
Costa Arente

Wino Lugana DOC

Białe wino z winnicy Costa Arente położonej na południowych brzegach jeziora Garda. Klasyczne, niezwykle soczyste, świeże i przyjemne, zwłaszcza latem. Dobrze komponuje się z rybami. Świetne jako aperitif, doskonałe do finger food, pizzy i serów.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caciottina Dolomiti

Nowość

Delikatny ser stołowy z pełnego pasteryzowanego mleka krowiego o mleczno-śmietankowym smaku. Ser stołowy, znakomity z białym pieczywem lub z paluszkami grissini. Dobrze sprawdza się też w kuchni, jako składnik dań. Komponuje się z winem Chardonnay.

Delduca - placeholder
Nowość

Base per Pinsa Romana

Nowość

Wstępnie wypieczona Pinsa Romana to baza pod prawdziwą, oryginalną rzymską pinsę, której początki sięgają starożytnego Rzymu. Obłożona najwyższej jakości włoskimi składnikami to doskonała alternatywa dla pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Verde

Nowość

Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Rossa

Nowość

Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0

Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Integrale

Mąka pełnoziarnista z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pieczywa pełnoziarnistego, pizzy razowej i pełnoziarnistych słodkich wypieków

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA