Doskonałe mąki
Oferujemy prawdziwe włoskie mąki idealne do przygotowania makaronu i pizzy. Mąki typu 00 zapewniają sukces w procesie wyrabiania ciasta na pizzę doskonałą: zarówno cienką i chrupiącą, jak i miękką i puszystą.
Posiadamy mąki pszenne i wieloziarniste. Jednym z najbardziej klasycznych produktów jest mąka farina 00 doceniana przez mistrzów kuchni i pizzerów.

Farina 00″ Le 5 Stagioni Rossa
Mąka pszenna, mielona i przesiana w rejonie Ameryki Północnej oraz Kanady. Mąka o wysokiej zawartości białka, wskazana do produkcji produktów o długim czasie wyrastania (18-21h).

Farina di grano duro da spolvero Le 5 stagioni
Mąka z pszenicy durum, otrzymywana poprzez mielenie i przesiewanie pszenicy. Idealna do pizzy gdyż nie kurzy się i zapobiega przyklejaniu ciasta do blatu.

Lievito di birra
Suche drożdże piwne aktywne instant w proszku. Bardzo wydajne.

Naturkraft per pizza napoletana
Naturkraft per pizza napoletana

Polenta
Polenta to charakterystyczne danie dla północnych Włoch, zwłaszcza w regionie Veneto. Produkt jest gotowy do przyrządzenia. Wystarczy wsypać zawartość torebki do ciepłej wody i zagotować.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
