Produkt bez laktozy

43 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Prosciutto crudo di Norcia IGP Ricoperto di Pepe Rosa con osso Stagionato 18 mesi

Nowość

Szynka wieprzowa dojrzewająca 18 mies. z wyselekcjonowanych włoskich tusz IGP otoczona w czerwonym pieprzu. Idealna na deskę serów i wędlin, na włoskie aperitivo, z dobrej jakości chlebem rzemieślniczym lub w towarzystwie dobrego sera oraz wina.

Delduca - placeholder

Prosciutto crudo San Daniele DOP

Szynka dojrzewająca San Daniele DOP to jeden z flagowych produktów włoskiej kuchni charakteryzujący się doskonałym smakiem i aromatem. Wybierana przez najznakomitszych mistrzów kuchni. Idealna na deskę wędlin wraz z dobrymi grissini. Doskonale komponuje się z białym, niezbyt aromatyzowanym winem wytrawnym.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
La Felinese

Prosciutto crudo Parma DOP

Jedna z najbardziej popularnych wędlin włoskich - szynka parmeńska. Pochodzi jedynie z wyselekcjonowanych udźców wieprzowych i poddawana jest długiemu procesowi dojrzewania. Mięso nie zawiera konserwantów, jedynie sól morską. Oznaczona jest znakiem jakości Parma DOP.

Delduca - placeholder

Olive nere denocciolate Riviera

Drylowane czarne oliwki w oliwie z oliwek. Wyjątkowy, nieoczywisty smak włoskich oliwek o lekko podwędzanym aromacie.

Delduca - placeholder
Citres

Peperoni a falde in agrodolce

Czerwona i żółta papryka w kawałkach w zalewie słodko-kwaśnej w słoiku 540 g.

Delduca - placeholder
Citres

Peperoni grigliati

Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego.

Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Salsiccia al Tartufo

Nowość

Kiełbaski wieprzowe z truflą, pakowane próżniowo. Komponują się idealnie ze wszystkimi daniami kuchni morskiej, przystawkami, pierwszymi daniami i nieco delikatniejszymi drugimi daniami.

Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Salsiccia di Cinghiale

Nowość

Rzemieślnicza kiełbasa dojrzewająca z dzika ze starannie wyselekcjonowanej dziczyzny oraz mięsa wieprzowego. Doskonała w akompaniamencie dobrego wina, chleba z piekarni rzemieślniczej, grzanek czy włoskich grissini.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Capocollo del cacciatore dolce

Nowość

Delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części karczku wieprzowego.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Giacomino

Nowość

Giacomino to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, schabu, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Doskonała solo. Idealny i elegancki dodatek do deski wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Salame al Tartufo ricoperto con Parmigiano Reggiano

Nowość

Salami z truflą pokryte serem Parmigiano Reggiano to innowacyjny i wyjątkowy produkt. Salami z parmezanem i truflą doskonale smakuje samodzielnie, jako przystawka na desce wędlin i serów lub ze świeżym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Salame alla Granella di Pistacchio

Nowość

Rzemieślnicze salami ze 100% włoskiego mięsa wieprzowego otoczone z zewnątrz kruszoną pistacją. Idealne jako przystawka, przekąska do włoskiego aperitivo. Komponuje się znakomicie z serami z mleka krowiego i owczego.

Delduca - placeholder
Nowość
Renzini

Salame di Cinghiale al Pepe nero

Nowość

Salami z dzika w czarnym pieprzu. Aromatyczne salami o dużych walorach smakowych. Idealne do zaprezentowania na desce serów i wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość

Salametto al tartufo

Nowość

Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Wykwintny produkt dla koneserów. Znakomite na wykwintną deskę wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość

Salametto all’aglio

Nowość

Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z czosnkiem. Wykwintny produkt dla koneserów. Doskonała przekąska do aperitifów, świetna jako przystawka. Szczególnie polecana do kanapek panini i na deskę wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola Cima Piazzi

Nowość

Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Delduca - placeholder
Nowość

Petto di tacchino al forno

Nowość

Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów