53 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Orzo Tostato

Nowość

Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Semola Grano Duro S2

Nowość

Mąka semola z twardego ziarna pszenicy. Idealna do rzemieślniczych wyrobów przygotowywanych ręcznie, zwłaszcza do produkcji świeżego makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Pasta

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi

Delduca - placeholder
Nowość

Pesto alla genovese DOP

Nowość

Oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii z certyfikatem pochodzenia DOP, z serami Grana Padano DOP, Parmigiano Reggiano DOP i Pecorino Romano DOP, orzeszkami piniowymi i dodatkiem czosnku i soli. Doskonałe do makaronu np. z linguine, ale też do chleba, sera, sałaty i innych dań.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola alla Tirolese

Nowość

Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola Cima Piazzi

Nowość

Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Delduca - placeholder
Nowość

Petto di tacchino al forno

Nowość

Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.

Delduca - placeholder
Nowość

Aceto Balsamico di Modena Gourmet IGP – 1 grappolo

Nowość

Ocet balsamiczny z Modeny IGP Gourmet - 1 grappolo - ocet balsamiczny o harmonijnym smaku i niskiej gęstości. Doskonały do sałatek, zwłaszcza z rukolą. Znakomicie podkreśla smak świeżych i gotowanych warzyw, łososia, kurczaka, białych mięs, bresaoli, pizzy, carpaccio z mięsa.

Delduca - placeholder

Guanciale di suino

Policzek wieprzowy o intensywnym aromacie i charakterystycznej konsystencji. Stosowany często jako zamiennik boczku. Marynowany w soli i pieprzu, dojrzewa 3 miesiące. Tradycyjny produkt z regionu Lazio. Idealny do sosu Amatriciana i Carbonara.

Delduca - placeholder

Lardo in conca

Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.

Delduca - placeholder

Prosciutto crudo a fettine con separa fette

Szynka wieprzowa dojrzewająca w plasterkach. Aromatyczna, o słodko-słonym, delikatnym smaku. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Delduca - placeholder

Salame al finocchio

Włoska wędlina wieprzowa aromatyzowana nasionami kopru włoskiego z regionu Emilia Romania. Znakomita na klasyczny talerz przystawek, na pizzę Gourmet np. ze startym serem owczym pecorino.

Delduca - placeholder

Salame Finocchiona

Włoska wędlina wieprzowa aromatyzowana nasionami kopru włoskiego i uszlachetniana czerwonym winem. Doskonała na klasyczny talerz przystawek, na pizzę Gourmet np. ze startym serem owczym pecorino.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella Fior di Latte

Nowość

Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek. Elegencki produkt na pizzę oraz do sałatek.

Delduca - placeholder

Ser Provolone dolce Auricchio

Łagodny ser krowi, wyrabiany wedle ściśle określonych tradycyjnych receptur. Poddawany jest dojrzewaniu przez okres około miesiąca, dzięki czemu ser zachowuje delikatność smaku mleka. Składnik wielu receptur kuchni włoskiej, zwłaszcza tych łatwych i szybkich w przygotowaniu np. pizzy, tostów.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Stracchino

Nowość

Świeży, kremowy ser z pełnotłustego mleka krowiego o konsystencji pasty i aromacie twarogu do smarowania.  Idealny jako przystawka, do świeżego pieczywa i wykwintnej pizzy.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA