44 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 0

Nowość

Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft

Nowość

Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 1

Nowość

Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 2

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Orzo Tostato

Nowość

Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Semola Grano Duro S2

Nowość

Mąka semola z twardego ziarna pszenicy. Idealna do rzemieślniczych wyrobów przygotowywanych ręcznie, zwłaszcza do produkcji świeżego makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Pasta

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Dolci

Nowość

Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania

Delduca - placeholder
Nowość

Wino Vin Santo di Montepulciano DOC

Nowość

Toskańskie deserowe Vin Santo. Doskonałe z deserami i typowo toskańskimi ciasteczkami ‘cantucci”. Świetne również z włoskimi serami.

Delduca - placeholder
Nowość

Pesto alla genovese DOP

Nowość

Oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii z certyfikatem pochodzenia DOP, z serami Grana Padano DOP, Parmigiano Reggiano DOP i Pecorino Romano DOP, orzeszkami piniowymi i dodatkiem czosnku i soli. Doskonałe do makaronu np. z linguine, ale też do chleba, sera, sałaty i innych dań.

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Delduca - placeholder

Black Angus Affumicato

Wędzona wołowina dojrzewająca krów rasy Black Angus. Najwyższej jakości produkt Gourmet TOP. Doskonała jako przystawka i przekąska. Doskonała na wykwintną pizzę i pinsę gourmet.

Delduca - placeholder
Toscobosco

Carpaccio di tartufo nero

Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Trufla jest doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.

Delduca - placeholder

Filetti di Sgombro

Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.

Delduca - placeholder

Filetti Tonno Moro

Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro z wyselekcjonowanych ryb ze zrównoważonych połowów, obrabiane ręcznie z najwyższą troską o jakość produktu. Zalane oliwą z oliwek fileciki bardzo delikatne i aromatyczne. Idealne do dań głównych i sałatek.

Delduca - placeholder

Guanciale di suino

Policzek wieprzowy o intensywnym aromacie i charakterystycznej konsystencji. Stosowany często jako zamiennik boczku. Marynowany w soli i pieprzu, dojrzewa 3 miesiące. Tradycyjny produkt z regionu Lazio. Idealny do sosu Amatriciana i Carbonara.

Delduca - placeholder

Lardo in conca

Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.

Delduca - placeholder

Petto d’oca affumicato

Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA