![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/07/Affumicata-Damore-bianca-pezzo-315x315.jpg)
Ser Scamorza bianca d’amore
Ser z masy parzonej o półtwardej konsystencji i charakterystycznym kształcie gruszki, delikatny w smaku, lekko słony. Znakomity jako przystawka z warzywami, lokalnym pieczywem, plasterkowanymi wędlinami oraz do dań zapiekanych.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/0000000018522_medium-315x315.jpg)
Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0
Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/farina-supefine-soft.png)
Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/orzo-tostato.png)
Polselli Farina Orzo Tostato
Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideal-per-Dolci-315x315.jpg)
Polselli Farina 00 Ideale per Dolci
Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/grano-arso21.png)
Polselli Farina al Grano Arso
Mąka pszenna z dodatkiem mąki z palonego ziarna, o wyższej zawartości białka i zwiększonej zawartości soli mineralnych. Dobrze komponuje się z brokułami, świeżą kiełbasą wieprzową, skorupiakami (omułkami, małżami), szparagami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/BRICCO-DEI-GUAZZI-BARBERA-DASTI-DOCG-79x315.png)
Wino Barbera D’Asti DOCG
Znakomite czerwone wino z Piemontu. Wytrawne o intensywnym, głęboko rubinowo-czerwonym kolorze z fioletowymi odcieniami o aromatach czerwonych jagód i konfitur. Znakomicie komponuje się z typowymi dla obszarów górskich daniami, zwłaszcza daniami mięsnymi.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/BRICCO-DEI-GUAZZI-LA-PRESIDENTA-80x315.png)
Wino La Presidenta Rosso del Monferrato DOC
Czerwone wino wytrawne o intensywnym rubinowym kolorze. Bardzo bogaty bukiet, z którego wybijają się początkowo aromaty wiśni i malin, a następnie delikatne nuty kakao i tytoniu. Znakomite do aromatycznych czerwonych mięs, a także do dziczyzny i długo dojrzewających serów z mleka krowiego.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Speck-Sauris-Del-Duca-1-315x315.jpg)
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/04/Salsiccia-Piccante-Sauris.-315x315.jpg)
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Sapore-di-sale-199x315.png)
Polselli Sale marino artigianale
Bogata w magnez, jod oraz inne elementy odżywcze niezbędne dla ludzkiego organizmu. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/filetto-Sauris-1-96x315.png)
Filetto di Sauris
Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/burrocalcomucca2x-e1631279069868-370x234.jpg)
Masło Occelli® Burro Calco Mucca
Masło Beppino Occelli z włoskiej słodkiej śmietanki. Idealne do wszystkich dań oraz grzanek np. z łososiem, anchois. Znakomite jako dodatek do makaronów oraz do przygotowania deserów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Mortadella_Bologna_IGP-con-pistacchi_Intera-6kg_3-315x315.jpg)
Mortadella Bologna con pistacchi IGP
Mortadella Bolońska z pistacjami z najlepszych włoskich tusz wieprzowych, certyfikowana IGP. Znakomita m. in. do farszu pierożków tortellini, kanapek, focacci, panini. Pokrojona w kostkę stanowi dodatek do aperitivu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/burrata-affumicata-315x315.jpg)
Ser Burrata Affumicata Ignalat
Naturalnie wędzony włoski kremowy serek typu pasta filata, wypełniony kawałkami postrzępionej mozzarelli oraz śmietanki z regionu Apulia. Idealne dopełnienie pizzy lub sałatek typu gourmet. Doskonały także w połączeniu ze świeżą lub delikatnie podwędzaną rybą. Dobrze komponuje się również z konfiturami lub dżemem o mocnym, wyraźnym smaku.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/Burrata-al-tartufo-315x315.jpg)
Ser Burrata al Tartufo Ignalat
Świeży ser podpuszczkowy ze śmietankowym sercem o niezrównanej miękkości i delikatności. Niezwykle wyrafinowany dzięki dodatkowi trufli. Idealny na zimno oraz z pierwszymi ciepłymi daniami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/Burrata-315x315.jpg)
Ser Burrata Ignalat
Burrata w formie niewielkiej kuleczki. Świeży, apulijski włoski serek podpuszczkowy z mleka krowiego z aksamitnym śmietankowym sercem. Doskonały na zimno z dodatkiem oliwy ekstra vergine lub jako dodatek do sałatki, pomidorów, chleba lub w zestawieniu z podwędzanym łososiem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/mozzarelle-ciliegina-315x315.jpg)
Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat
Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.