39 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzownaego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem "Raboso DOC"

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Ser Monte 27 Vecchio to twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego z regionu Veneto, dojrzewający 7/8 miesięcy. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku, lekko pikantny. 

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo OPPALE

Nowość

Włoskie jasne, wysoko chmielone piwo górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce (typu golden ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo NEBRA

Nowość

Włoskie piwo bursztynowe, dwusłodowe, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo CURMI

Nowość

Włoskie piwo aromatyzowane górnej fermentacji z orkiszu i słodu jęczmiennego, wtórnie fermentowane w butelce (typu wheat ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AUDACE

Nowość

Włoskie jasne piwo dwusłodowe górnej fermentacji, aromatyzowane, refermentujące w butelce (typu belgian strong ale)

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di ciliege rosse Gourmet

Nowość

Salsa słodko-pikantna Gourmet z kandyzowanych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do serów owczych, serów pleśniowych, szaszłyków mięsnych i wędlin gotowanych. Do spróbowania z crescenzą i taleggio.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Olive Taggiasche denocciolate

Nowość

Drylowane włoskie ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.

Delduca - placeholder
Nowość

Carpaccio di Bufala

Nowość

Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość

Vitello tonnato

Nowość

Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania

Delduca - placeholder
Nowość

Roastbeef di manzo DelDuca

Nowość

Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli

Delduca - placeholder
Olearia del Garda

Olio extravergine di oliva fruttato LE COLLINE

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine znad jeziora Garda, o niskiej kwasowości,100% produkt włoski, butelka 750 ml

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Masło Burro

Masło Carpenedo to masło ze świeżej śmietany z górskich pastwisk północnych Włoch.

Delduca - placeholder

Regina di Marca

Włoski specjał wędliniarski. Klasyczny smak i miękkość Sopressa Trevigiana zestawione z delikatnym smakiem schabu, a wszystko otoczone zapachami pieprzu Szechuan. Włoska wędlina doskonałej jakości idealna do podania na wyrafinowanej desce przysmaków.

Delduca - placeholder

Salamino dritto piccante

Włoskie, ostre salami o intensywnym smaku, pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego. Posiada intensywny czerwony kolor i niezwykły aromat.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Baronerosso® al Barbera D’Asti DOCG

Baronerosso to rzemieślniczy ser dojrzewający (minimum 5 miesięcy) z surowego mleka koziego, uszlachetniany w winogronach Barbera i winie "Barbera d'Asti DOCG".

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Proces dojrzewania przeprowadzany jest z użyciem słodkiego rodzynkowego wina Raboso i owoców leśnych. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków. Ten włoski ser pleśniowy posiada charakterystyczny zapach i ostry, słonawy smak.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Blu star

Ser pleśniowy z mleka krowiego dojrz. z czarną truflą.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobirraio

Miękki i łagodny ser caciotta dojrzewający w dwusłodowym piwie, o miesięcznym okresie dojrzewania. Idealny do desek serów i do piwa.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Cacioradicchio

Miękki i łagodny ser caciotta z czerwoną włoską cykorią Radicchio di Treviso. Smak delikatny, lekko gorzkawy jak Radicchio.

Delduca - placeholder

Ser Conciato al pepe

Twardy ser z mleka krowiego z regionu Weneto. Dojrzewa w dębowych beczkach z wyselekcjonowaną mieszanką czarnego pieprzu.

Delduca - placeholder

Ser Dolomitico

Ser pleśniowy z mleka krowiego na piwie dwusłodowym, dojrzewający minimum 50 dni. Dolomitico ma cylindryczną formę i piękną bursztynową skórkę z ciemnym żyłkowaniem, w której silnie zaznaczony jest aromat chmielu.

Delduca - placeholder

Ser Hyrkus

Ser Hyrkus to najwyższej jakości ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka koziego. Ma cylindryczną regularną formę. Na skórce dominuje kolor szarawy. Po przekrojeniu jest koloru białego z typowymi delikatnymi żyłkami pleśni o zielonym odcieniu.

Delduca - placeholder

Ser Pannarello Biologico

Biologiczny ser produkowany z pełnotłustego pasteryzowanego mleka krowiego pochodzącego wyłącznie z gospodarstw ekologicznych, miękki z dodatkiem śmietany, sezonujący około 15 dni. Słodki i kremowy w smaku z nutą masła i śmietany. Wytwarzany w prowincji Treviso we Włoszech.

Delduca - placeholder

Ser Pura Capra

Caciotta di Pura Capra to miękki ser z mleka koziego. Wytwarzany w Toniolo Casearia s.p.a. w regionie Veneto. Miesięczny proces dojrzewania podkreśla słodkie nuty smakowe mleka koziego. Jest delikatny i przyjemny w smaku.

Delduca - placeholder

Ser Toma blu alle erbette aromatiche

Ser pleśniowy półtwardy, dojrzewający w beczkach z sianem i ziołami. Intensywny w smaku, przyjemnie aromatyzowany, przypomina zapachy runa leśnego.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Amarone DOCG

Ser Ubriaco di Amarone to półtwardy ser dojrzewający w winie Amarone della Valpolicella classico D.O.C.G.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Prosecco DOCG

Ser półtwardy z surowego mleka krowiego, dojrzewający przez minimum 4 miesiące. Na proces przygotowania sera składają się sesje zanurzania w wytłokach gronowych i winie Prosecco DOCG, po czym następują okresy leżakowania i suszenia w określonej temperaturze i wilgotności. Ser ma delikatny świeży, lekko kwaskowaty smak, o aromacie owoców cytrusowych i zielonego jabłka.

Delduca - placeholder

Ser Ubriaco di Raboso

Ser z mleka krowiego, średnio twardy, dojrzewa w moszczu szczepu winogron Raboso.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów