62 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Di Parma DOP 30 mesi

Nowość

Najwyższej jakości Szynka parmeńska DOP dojrzewająca minimum 30 miesięcy. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Di Parma DOP 18 mesi

Nowość

Szynka parmeńska DOP dojrzewająca 18 miesięcy. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Burrata Al Basilico Ignalat

Nowość

Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Piadatina classica 350 g

Nowość

Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g

Nowość

Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE – Spumante Brut Nature Sui Lieviti

Nowość

Wino Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE z winogron szczepu Glera, Verdiso, Perera, refermentowane w butelce z dodatkiem drożdży. Doskonałe jako aperitif, idealnie komponuje się z delikatnymi przystawkami, przekąskami, fingerfood, świeżymi serami i delikatnymi daniami dzięki swojej zdolności do podkreślania lekkich, ale dobrze ustrukturyzowanych potraw. Degustować po sedymentacji osadu.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Felino IGP

Nowość

Salami z najcenniejszych partii najwyższej jakości włoskiej wieprzowiny w osłonce z naturalnego jelita. Produkt z certyfikacją IGP. Polecany na talerz wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Salame Napoli

Nowość

Jedno z najczęściej sprzedawanych salami we Włoszech. Jest średnio mielone, a pod koniec dojrzewania lekko podwędzane na drewnie bukowym. Doskonałe z czerwonym winem.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Strolghino

Nowość

Dojrzewające salami z czystej włoskiej wieprzowiny, w naturalnych osłonkach z jelita. Dojrzewające przeważnie 15 dni. Polecamy podawać je w ramach talerza wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Salame Milano

Nowość

Dojrzewające salami wieprzowe Milano to klasyk wśród włoskich wędlin. W naturalnym jelicie, wiązane ręcznie i dojrzewające 80 dni. Polecamy do kanapek, na pizzę oraz na pinsę.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Bocconcini di Salame Boschi

Nowość

Bocconcini to aromatyczne mini salami o wyraźnym smaku, wytwarzane na bazie włoskich tusz wieprzowych, z dodatkiem przypraw i wina. Znakomite jakościowo mięsne kąski połączone ze sobą sznurem wędliniarskim. Świetne jako pożywna przekąska.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Coppa di Parma IGP

Nowość

Karkówka wieprzowa z certyfikacją Parma IGP o delikatnym aromacie. Idealna w ramach aperitifu, na deskę wędlin i na pizzę. Doskonała w towarzystwie gorących grzanek i pasztetu warzywnego. Świetnie komponuje się z dobrym białym winem np. Pinot Grigio.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Salame Ventricina

Nowość

Dojrzewające salami wieprzowe o średnim stopniu mielenia. Pikantnie doprawione. Idealnie nada się na deskę wędlin do popołudniowego aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Stagionato Pressato „Primula”

Nowość

Dojrzewająca prasowana szynka wieprzowa z tusz UE o niezwykle delikatnym smaku, aromatyczna i bardzo przyjemna dla podniebienia. Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Prosciutto Crudo Mattonella „Primula”

Nowość

Dojrzewająca szynka wieprzowa z tusz UE, prasowana, formowana w kształt bloku. Ma delikatny "słodki" i trwały smak, charakterystyczny dla włoskiej szynki dojrzewającej. Idealnie sprawdzi się na desce wędlin, do kanapek oraz na pizzy z rukolą.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC

Nowość

Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej. Idealny akompaniament do musu z kielca, surowych przekąsek, smażonych ryb, panierowanych warzyw, risotto z langustynkami czy spaghetti z homarem.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA