Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Zi’tore Frusinate IGP
Czerwone wino Frusinate IGP z winogron Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie sprawdzi się do grillowanych mięs, dziczyzny, tagliatelle al ragù.

Cloe Spumante Rosato Millesimato Brut Nature
Różowe wino musujące wysokiej jakości z winogron ze szczepu Lecinaro. Biodynamiczne wino najwyższej jakości i ekologicznego pochodzenia. Świetnie pasuje do ryb, sushi, spaghetti z małżami oraz smażonych owoców morza.

Gizziello Frusinate IGP Rosato Frizzante
Różowe wino musujące z winogron szczepu Lecinaro, leżakujące 6 miesięcy w betonowych zbiornikach. Produkt wyprodukowany według zasad biodynamiki. Świetnie nada się do zup strączkowych, smażonych owoców morza oraz zapiekanej ryby w piekarniku.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Rosso
Czerwone wino Frusinate IGP z linii WTF Rustica Progenie o purpurowej barwie i wyczuwalnych nutach czerwonych owoców i przypraw. Świetnie komponuje się z grillowanym mięsem, dziczyzną czy pulpetami z ragu'.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Bianco
Biodynamiczne białe wino Frusinate IGP Bianco z linii WTF Rustica Progenie o wyczuwalnych nutach owocowych i kwiatowych. Idealne do zup na bazie warzyw strączkowych i mięsa, dań smażonych oraz pieczonych ryb.

Wino WTF Rustica Progenie Frusinate IGP Rosato
Biodynamiczne różowe wino Frusinate IGP z linii WTF Rustica Progenie o wyczuwalnych nutach owocowych, lekkie i świeże. Idealne jako aperitif lub akompaniament ulubionej sałatki, pizzy, delikatnych letnich dań.

Ser Pecorino a crosta fiorita „Cupido”
Ser "Kupidyn" z pasteryzowanego 100% mleka owczego z Toskanii, o skórce pokrytej przerostami kultur pleśniowych. Miękki serek o delikatnym smaku, dojrzewający do 20 dni. Gomółka o kształcie serca. Idealny wybór na Walentynki.

BaBàrattolo al limoncello
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana limoncello. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów.

BaBàrattolo al Rum e Cioccolato
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana rumem i czekoladą. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów.

BaBàrattolo al Rum
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana rumem. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów. Opakowanie wystarcza na 6-8 porcji. Można ją podać np. z mascarpone i solonym kremem pistacjowym.

Ser Formaggio toscano fresco ai Pistacchi
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z dodatkiem pistacji z Toskanii. Znakomity na talerz serów, doskonały zwłaszcza w akompaniamencie dobrego wina. Ma zastosowanie w wielu potrawach kulinarnych. Bardzo dobrze komponuje się z miodem akacjowym.

Ser Formaggio toscano fresco al Pepe nero
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z ziarnami czarnego pieprzu z Toskanii. Idealna propozycja do desek włoskich serów i przystawek. Doskonale komponuje się z wędlinami, a także z miodem.

Ser Formaggio toscano fresco al Peperoncino
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z Toskanii z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino. Idealny do deski serów. Znakomity samodzielnie. Świetnie komponuje się z rukolą, miodem czy szynką.

Ser Formaggio toscano fresco al Tartufo
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z kawałeczkami trufli bianchetto i trufli letniej. Doskonały jako przystawka i przekąska. Perfekcyjnie łączy się z winami. Ma zastosowanie w różnych potrawach kulinarnych, ale równie dobrze smakuje sam. Ser dla smakoszy ceniących smak trufli.

Ser Formaggio toscano fresco alla Noce
Krótko dojrzewający ser z pasteryzowanego mleka krowiego i owczego z Toskanii z dodatkiem orzechów włoskich, o bardzo przyjemnym aromacie. Idealny na deskę serów.