Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/05/IMG_1796-236x315.jpg)
Ser Burrata Al Basilico Ignalat
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/bufala-glera-315x315.jpg)
Ser Bufala Glera
Ser z pasteryzowanego mleka bawolego z wytłoczynami z winogron Glera oraz białym winem Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Świetnie sprawdzi się solo lub jako część degustacji przy akompampaniamencie wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capra-fieno-370x280.png)
Ser Capra Fieno
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/30304foglianoce-1-315x315.jpg)
Ser Capra Foglia Noce
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/pepeolioevo-315x315.jpg)
Ser Capra Pepe & Olio E.V.O.
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z pieprzem i oliwą z oliwek extravergine, bez laktozy. Zawinięty w liście orzecha włoskiego, zgodnie ze starożytną metodą konserwowania sera i wzbogacania jego walorów smakowych. Idealnie sprawdza się solo lub jako część degustacji przy akompaniamencie wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capra-timo-perenzin-347x315.png)
Ser Capra Timo
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, muśnięty oliwą i oprószony tymiankiem. Nie zawiera laktozy. Idealny solo jak i na talerz wędlin i serów, zwłaszcza w akompaniamencie owoców i wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/tonkavermouth-315x315.jpg)
Ser Capra Tonka & Vermouth
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/capratraminer.jpg)
Ser Capra Traminer
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, nie zawiera laktozy. Uszlachetniany białym winem Traminer. Idealnie sprawdzi się solo jak i w akompaniamencie wina i wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/ciockperenzin-315x315.jpg)
Ser Ciock
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego bez laktozy uszlachetniany winem Cabernet i Merlot. Na skórce pokryty wytłoczynami z czerwonych winogron. Wybornie smakuje solo oraz jako część aperitivu czy degustacji z czerwonym winem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/feletto-a-latte-crudo-bio-1-370x272.jpg)
Ser Feletto Bio Latte Crudo
Miękki ser Feletto produkowany z mleka krowiego. Kremowy i przyjemny. Mleko najwyższej jakości pochodzące głównie z Wenecji Euganejskiej oraz z terenów Narodowego Parku Dolomitów Bellunesi. Idealnie smakuje solo, ale również z przekąskami, wędlinami oraz winem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/millefoglie-al-marzemin-370x290.png)
Ser Millefoglie al Marzemino
Ser z surowego mleka krowiego uszlachetniany winem Marzemino Passito. Bez laktozy, półtwardy, o wyraźnym winnym aromacie. Idealny do degustacji w akompaniamencie wina lub solo.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/millefoglietartufo-1.png)
Ser Millefoglie al Tartufo
Ser z surowego mleka krowiego bez laktozy. Cieniutkie warstwy poprzeplatane smugami czarnej trufli z Acqualagna. Ten delikatnie słony i pikantny ser smakuje wybitnie solo oraz jako część degustacji przy czerwonym winie.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/02/Screenshot-2024-02-13-120449-361x315.png)
Ser San Pietro In Cera D’api
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, o miodowo-waniliowym posmaku, pokryty na skórce woskiem pszczelim o charakterystycznej intensywnej żółtej barwie. Idealny na deskę serów, najlepiej z kieliszkiem wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/12/COSTA-ARENTE-LUGANA-no-anno-85x315.png)
Wino Lugana DOC
Białe wino z winnicy Costa Arente położonej na południowych brzegach jeziora Garda. Klasyczne, niezwykle soczyste, świeże i przyjemne, zwłaszcza latem. Dobrze komponuje się z rybami. Świetne jako aperitif, doskonałe do finger food, pizzy i serów.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Salsa-di-Albicocche-250g_minimal-750x938-1-252x315.jpg)
Salsa dolce piccante di Albicocca
Salsa morelowa słodko-pikantna o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/salsa_arance-252x315.jpg)
Salsa dolce-piccante di Arance
Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/Mostarda-di-mele-Cotogne-new-356x315.jpg)
Salsa dolce-piccante di Mele Cotogne
Salsa słodko-pikantna z pigwy z aromatem musztardy. Polecana do serów kozich, owczych o średnim okresie dojrzewania, serów provolone i caciocavallo, po roquefort i słodką gorgonzolę. Doskonale nadaje wyrazu białym mięsom.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/0840VV0250MA0_Salsa-di-pere-250g-scaled-e1609318683800-370x311.jpg)
Salsa dolce-piccante di pere
Posiada konsystencję dżemu oraz słodko-pikantny gruszkowy smak. Idealna jako dodatek do mięs pieczonych, gotowanych oraz dojrzewających serów.