136 produktów
Delduca - placeholder

Salsiccia tipo Napoli piccante

Pikantna włoska kiełbasa wieprzowa typu Napoli. Wyborny i klasyczny smak wprost stworzony na pizzę czy do panini. Świetnie smakuje również solo lub w ramach talerza wędlin.

Delduca - placeholder

Olio extravergine d’oliva inMASSERIA 5l

Wysokiej jakości rzemieśnicza oliwa z oliwek extravergine inMasseria, 100% włoska oliwa z Apulii, tłoczona na zimno, puszka 5l

Delduca - placeholder

Olio di oliva extravergine LUGLIO

Oliwa z oliwek extravergine tłoczona bezpośrednio z oliwek za pomocą środków mechanicznych, 1l

Delduca - placeholder

Olio di sansa di oliva LUGLIO 1l

Mieszanka oliwy z oliwek extravergine 15% z oliwą z wytłoczyn z oliwek 85%, pojemność 1l

Delduca - placeholder

Black Angus Affumicato

Wędzona wołowina dojrzewająca krów rasy Black Angus. Najwyższej jakości produkt Gourmet TOP. Doskonała jako przystawka i przekąska. Doskonała na wykwintną pizzę i pinsę gourmet.

Delduca - placeholder

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego. Wspaniałe jako przystawka: carpaccio z carne salada czyli cieniutko krojone plastry surowego mięsa podane np. z płatkami parmezanu, oliwą z oliwek i cytryną bądź rukolą. Doskonałe również pokrojone w grubsze plastry i podsmażone na patelni.

Delduca - placeholder
Toscobosco

Carpaccio di tartufo nero

Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Trufla jest doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.

Delduca - placeholder

Filetti di alici

Filety z anchois w oleju słonecznikowym. Solone filety z sardeli europejskiej o zdecydowanym smaku. Produkt dla koneserów. Poławiane w Maroko. Doskonałe na włoską pizzę, zwłaszcza w kompozycji z kaparami.

Delduca - placeholder

Filetti di Sgombro

Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.

Delduca - placeholder

Filetti Tonno Moro

Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro z wyselekcjonowanych ryb ze zrównoważonych połowów, obrabiane ręcznie z najwyższą troską o jakość produktu. Zalane oliwą z oliwek fileciki bardzo delikatne i aromatyczne. Idealne do dań głównych i sałatek.

Delduca - placeholder
Wolf Sauris

Filetto di Sauris

Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.

Delduca - placeholder
Wolf Sauris

Fiocco di Sauris

Fiocco di Sauris to szynka wieprzowa najwyższej jakości, delikatnie podwędzana w dymie bukowym, a następnie poddawana procesowi dojrzewania. Charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym, pełnym, a jednocześnie delikatnym smakiem. Znakomita zarówno jako przystawka jak i samodzielne danie.

Delduca - placeholder

Guanciale di suino

Policzek wieprzowy o intensywnym aromacie i charakterystycznej konsystencji. Stosowany często jako zamiennik boczku. Marynowany w soli i pieprzu, dojrzewa 3 miesiące. Tradycyjny produkt z regionu Lazio. Idealny do sosu Amatriciana i Carbonara.

Delduca - placeholder

Lardo in conca

Lardo in conca to słonina z włoskich tusz wieprzowych. Aromatyczna i delikatna. Pokrojona w cieniutkie plasterki doskonała na deskę wędlin. Może być dodatkiem do grzanek czy focacci, pizzy gourmet i polenty podawanej na ciepło.

Delduca - placeholder

Pancetta affumicata

Pancetta affumicata to dojrzewający wędzony boczek wieprzowy. Tradycyjna włoska pancetta jest jedną z najbardziej popularnych włoskich wędlin wieprzowych, która najpierw poddawana jest soleniu, a następnie wędzeniu. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i niezrównanym aromatem.

Delduca - placeholder
Wolf Sauris

Pancetta arrotolata con peperoncino Sauris

Jedna z najbardziej popularnych włoskich wędlin. Delikatnie podwędzana rolada z boczku wytwarzana z włoskich tusz wieprzowych z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino. Pokrojona w cienkie plasterki doskonale współgra z chlebem, focaccią lub panini.

Delduca - placeholder

Petto d’oca affumicato

Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.

Delduca - placeholder
Rosso Gargano

Pomodori pelati Rosso Gargano

Dojrzałe włoskie pomidory bez skórki, z regionu Apulia, w dużych puszkach 2,55 kg. Doskonałe do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Można je stosować jako zamiennik świeżych pomidorów.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA