157 produktów
Delduca - placeholder

Ser Pecorino Fresco Toscano DOP

Toskański ser podpuszczkowy z mleka owczego, dojrzewający, półtwardy o wyrazistym, ostrym, słonawym smaku i powierzchni pokrytej olejem lnianym. Idealny na deskę serów, polecany wraz z naszymi włoskimi dipami i musztardkami.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP

Ser Pecorino Romano DOP to włoski twardy ser podpuszczkowy wyprodukowany z pełnotłustego mleka owczego. Należy do rodziny serów dojrzewających. Ten włoski ser owczy charakteryzuje się słonym, pikantnym smakiem oraz intensywnym aromatem. Jest zwarty i wyjątkowo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP buccia nera

Twardy ser podpuszczkowy z mleka owczego o ostrym smaku i intensywnym aromacie, dojrzewający ok. 8 miesięcy. Ser o antycznym pochodzeniu, wywodzący się z regionu Lacjum. Doskonały jako ser do tarcia. Znakomity do wielu receptur, zwłaszcza do spaghetti carbonara, do amatriciany, spaghetti cacio e pepe.

Delduca - placeholder
Valcolatte

Ser RiCCotta Gustosa Valcolatte

Ser ricotta z pasteryzowanego mleka krowiego w 100% pochodzenia włoskiego. Krucha i kremowa. Doskonałe na gnocchi z dyni i ricotty, miękkie ciasteczka czekoladowo-serowe, kremowe "trufle" na słono z łososiem, a nawet pyszne włoskie gelato.

Delduca - placeholder

Ser Robiola

Miękki, kremowy serek z mleka krowiego o gęstej, aksamitnej konsystencji. Znakomity do smarowania, jako przekąska, przystawka. Ceniony w kuchni jako składnik wielu dań.

Delduca - placeholder
Caseificio Nuovo

Ser Scorzabionda

Ser średnio dojrzewający z mleka koziego o białym, kruchym miąższu i intensywnym aromacie, dojrzewający w sianie przez minimum 60 dni. Doskonały jako oryginalne aperitivo z kieliszkiem musującego białego wina. Znakomity również z dodatkiem musztardki dyniowej lub figowej lub też z miodem akacjowym.

Delduca - placeholder

Ser Tomino

Serek tomino to niewielkich rozmiarów okrągły, miękki serek o białej barwie i delikatnym sercu. Powstaje z mleka krowiego.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser z truflą letnią Crutin

Nowość

Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią

Delduca - placeholder
Nowość
Cav. Umberto Boschi

Strolghino

Nowość

Dojrzewające salami z czystej włoskiej wieprzowiny, w naturalnych osłonkach z jelita. Dojrzewające przeważnie 15 dni. Polecamy podawać je w ramach talerza wędlin.

Delduca - placeholder

Super pizza Ardita

Pulpa pomidorowa ze świeżych włoskich pomidorów, rozdrobiona i lekko odparowana, do konsystencji idealnej na pizzę. Polecana do sosów, zup, dań głównych. Idealna na pizzę. Puszka 4,05 kg.

Delduca - placeholder

Tagliatelle all’uovo Barilla

Tagliatelle jajeczne Barilla o wstążce szerokości 5 mm. Doskonałe do wszystkich sosów. Idealne zwłaszcza do sosu bolognese. Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim).

Delduca - placeholder

Tartufo bianco fresco

Świeża biała trufla

Delduca - placeholder

Tartufo nero fresco

Świeża trufla czarna.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA