![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Basajo-1-315x315.jpg)
Ser Basajo
Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/01/mostarda-ciliegie-356x315.jpg)
Salsa dolce piccante di ciliege rosse Gourmet
Salsa słodko-pikantna Gourmet z kandyzowanych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do serów owczych, serów pleśniowych, szaszłyków mięsnych i wędlin gotowanych. Do spróbowania z crescenzą i taleggio.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Carbone-vegetale-315x315.jpg)
Carbone vegetale
Węgiel drzewny jest naturalną substancją, otrzymywaną ze szlachetnych odmian drewna, która nadaje charakterystyczny ciemny kolor substytutom chleba oraz przetworom spożywczym jak makarony, grissini, sucharki.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/prodotti_200g-olive-taggiasche_500x500-315x315.png)
Olive Taggiasche denocciolate
Drylowane, włoskie, ciemne oliwki Taggiasche w zalewie z oliwą z oliwek. Znakomite jako przystawka i przekąska, doskonałe do sałatek, makaronów, mięs. Świetnie sprawdzą się jako dodatek na pizzę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/prodotti-pesto-genovese_200g-500x500-1-315x315.png)
Pesto alla Genovese
Pesto z bazylii Basilico Genovese. Produkt gotowy, pasteryzowany. Znakomity jako sos do makaronów, lasagne i kluseczek gnocchi. Doskonale pasuje do szerokiej gamy dań, przystawek i przekąsek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Olive-nere-riviera-disossate.jpg)
Olive nere denocciolate Riviera
Drylowane czarne oliwki Riviera w oliwie z oliwek extravergine. Wyjątkowy, nieoczywisty smak włoskich oliwek o lekko podwędzanym aromacie. Znakomicie komponują się z daniami mięsnymi i rybnymi, zwłaszcza duszonymi.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/grigliati_peperoni-500x500-1-315x315.png)
Peperoni grigliati
Czerwona i żółta papryka w zalewie z oleju z pestek słonecznika i octu winnego. Marynata gotowa do podania. Idealna jako dodatek do potraw, świetnie smakuje również na pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/giacomino-1024x683-1-370x247.jpg)
I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/04/skenal-1-370x291.jpg)
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/bresaola-alla-tirolese-1-2-bresaola-wolowa-po-tyr-366x315.png)
Bresaola alla Tirolese
Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Bresaola-2-315x315.jpg)
Bresaola Cima Piazzi
Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/Carpaccio-di-bufala-315x315.jpg)
Carpaccio di Bufala
Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/pancetta-coppata-315x315.jpg)
Pancetta coppata
Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/08/vitello-tonnato-300gr_002-315x315.jpg)
Vitello tonnato
Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania, w formie zimnego bufetu. Znakomite zarówno jako klasyczna przystawka, przekąska na przyjęciach (np. finger food), nadzienie do tramezzini i panini, dodatek do focacci czy jako samodzielne danie.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/07/Petto-di-tacchino-nudo-315x315.jpg)
Petto di tacchino al forno
Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/07/Roastbeef-di-manzo-Del-Duca_intera-315x315.jpg)
Roastbeef di manzo DelDuca
Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/bresaola-03-315x315.jpg)
BRESAOLA PUNTA D’ANCA STELLA TOP
Mięso z polędwicy wołowej wysokiej jakości, otrzymywane ze „szlachetnych” partii mięśni wołowych (Punta d’anca). Miękka i aromatyczna, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych, idealna w dietach. Doskonała na pizzy, do kanapek i przystawek. Znakomita jako carpaccio z bresaoli z rukolą i serem grana.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/datterini-264x315.png)
Datterini
Pomidorki daktylowe ze skórką. Kwintesencja smaku i aromatu pomidora. Charakterystyczną ich cechą jest niezwykle słodki smak. Polecane do wyrafinowanych wersji sosu do makaronów, pizzy i focacci.