42 produkty
Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina Classica la Zero

Mąka Classica La Zero z miękkich ziaren pszenicy typu 0. Polecana do ciasta wytwarzanego metodą bezpośrednią, o średnim czasie dojrzewania, nadaje się do przygotowania typowej pizzy neapolitańskiej

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 0

Nowość

Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft

Nowość

Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 1

Nowość

Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Linea Zero tipo 2

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Orzo Tostato

Nowość

Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Semola Grano Duro S2

Nowość

Mąka semola z twardego ziarna pszenicy. Idealna do rzemieślniczych wyrobów przygotowywanych ręcznie, zwłaszcza do produkcji świeżego makaronu.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Semola rimacinata di grano duro

Semola rimacinata to mąka z twardego ziarna pszenicy powtórnie mielona. Uzyskuje się z niej wypieki o żółtawym zabarwieniu i długiej przydatności do spożycia. Znakomita m.in. do wypieku chleba i regionalnych specjałów.

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Pasta

Nowość

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi

Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina 00 Ideale per Dolci

Nowość

Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli VOILÀ Farina per spolvero

Podsypka VOILÀ. Gwarantuje optymalny wypiek i kolor pizzy. Eliminuje pył, przypalenia na spodzie i klejenie się ciasta podczas wyrabiania.

Delduca - placeholder
Polselli

Polselli Farina al Germe di Grano

Mąka pszenna z aktywnymi zarodkami pszenicy mielona na żarnach, o smaku i zapachu tradycyjnie wytwarzanej rzemieślniczo mąki.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di Albicocca

Nowość

Salsa morelowa słodko-pikantna o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di pere

Nowość

Posiada konsystencję dżemu oraz słodko-pikantny gruszkowy smak. Idealna jako dodatek do mięs pieczonych, gotowanych oraz dojrzewających serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Tris di salse dolci e piccanti: fichi, pere, arance

Nowość

Trzy malutkie salsy słodko-pikantne o smaku fig, gruszek i pomarańczy. Idealne do deski serów. Salsa pomarańczowa idealnie komponuje się z mozzarellą i świeżymi serami, figowa pasuje do pikantnej gorgonzoli, gruszkowa natomiast wyśmienicie smakuje z serem Ubriaco, Grana Padano lub Parmigiano Reggiano.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di mele a spicchi

Nowość

Salsa słodko-pikantna z cząstkami kandyzowanych jabłek. Świetna do czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów, ale też jako deser i nadzienie do ciast.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di peperoni

Nowość

Salsa słodko-pikantna z papryki. Idealna do czerwonego mięsa i serów dojrzewających.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA