Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Ser Robiola di capra
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli, a także do sernika.

Galani dei dogi 150 g
Smażone ciastka karnawałowe z cukrem pudrem. Włoski odpowiednik faworków czy chrustu. Umilą popołudniową filiżankę włoskiego espresso.

Biscotti Arlecchino
Ciastka z czekoladowym mlecznym nadzieniem i czekoladowymi drażetkami ("lentilkami"). Umil sobie popołudniową kawę ciastkami karnawałowymi.

Stelle Filanti Arlecchino
Słona przekąska ziemniaczana o smaku ketchupu. Smażona na wysokooleinowym oleju słonecznikowym. Świetnie sprawdzi się z popołudniowym aperitifem lub na wieczór karnawałowy w gronie znajomych.

Torta Arlecchino
Miękkie ciasto z kakao, udekorowane lentilkami (czekoladowymi drażetkami). Kakaowy torcik sprawdzi się świetnie jako element karnawałowego śniadania na słodko lub do popołudniowej kawy.

Ser Spirito Rubino
Dojrzewający kozi ser uszlachetniany winem Marzemino passito. Ser dojrzewa 6 miesięcy. Świetny jako element aperitifu z czerwonym winem, rzemieślniczymi wędlinami oraz oliwkami i świeżym chlebem.

Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.

Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.

Przekąska bio Piadatina classica 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Ser Bufala Glera
Ser z pasteryzowanego mleka bawolego z wytłoczynami z winogron Glera oraz białym winem Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Świetnie sprawdzi się solo lub jako część degustacji przy akompampaniamencie wina.

Ser Capra Fieno
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.

Ser Capra Foglia Noce
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.

Ser Capra Pepe & Olio E.V.O.
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, bez laktozy. Natłuszczony obficie oliwą extra virgin i oprószony pachnącym czarnym pieprzem Tellicherry z Wietnamu . Idealnie sprawdza się solo lub jako część degustacji przy akompaniamencie wina.

Ser Capra Timo
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, muśnięty oliwą i oprószony tymiankiem. Nie zawiera laktozy. Idealny solo jak i na talerz wędlin i serów, zwłaszcza w akompaniamencie owoców i wina.

Ser Capra Tonka & Vermouth
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.

Ser Capra Traminer
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, nie zawiera laktozy. Uszlachetniany białym winem Traminer. Idealnie sprawdzi się solo jak i w akompaniamencie wina i wędlin.

Ser Ciock
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego bez laktozy uszlachetniany winem Cabernet i Merlot. Na skórce pokryty wytłoczynami z czerwonych winogron. Wybornie smakuje solo oraz jako część aperitivu czy degustacji z czerwonym winem.