Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Ser Robiola di capra
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli, a także do sernika.

LATTA D&G MIDNIGHT Pasta 1 kg
Metalowe ozdobne pudełko zawierające dwa opakowania spaghetti. Puszka została zaprojektowana przez dom mody D&G. Idealna na prezent dla miłośników dobrego smaku i stylu.

LATTA Turchese Con Pin Up Pasta di Gragnano
Elegancki zestaw pudełkowy o wyrazistej kolorystyce oraz wyjątkowej grafice w stylu retro. Wewnątrz turkusowego pudełka znajdziemy 7 opakowań klasycznych makaronów z Pastificio G. Di Martino. Idealny prezent dla każdego miłośnika włoskiej pasty.

Ser Spirito Rubino
Dojrzewający kozi ser uszlachetniany winem Marzemino passito. Ser dojrzewa 6 miesięcy. Świetny jako element aperitifu z czerwonym winem, rzemieślniczymi wędlinami oraz oliwkami i świeżym chlebem.

LATTA D&G PORTAFORTUNA
Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano oraz autorski fartuszek. Idealny prezent.

Ser Bufala Glera
Ser z pasteryzowanego mleka bawolego z wytłoczynami z winogron Glera oraz białym winem Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Świetnie sprawdzi się solo lub jako część degustacji przy akompampaniamencie wina.

Ser Capra Fieno
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.

Ser Capra Foglia Noce
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.

Ser Capra Pepe & Olio E.V.O.
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, bez laktozy. Natłuszczony obficie oliwą extra virgin i oprószony pachnącym czarnym pieprzem Tellicherry z Wietnamu . Idealnie sprawdza się solo lub jako część degustacji przy akompaniamencie wina.

Ser Capra Timo
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, muśnięty oliwą i oprószony tymiankiem. Nie zawiera laktozy. Idealny solo jak i na talerz wędlin i serów, zwłaszcza w akompaniamencie owoców i wina.

Ser Capra Tonka & Vermouth
Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.

Ser Capra Traminer
Ser z pasteryzowanego mleka koziego, nie zawiera laktozy. Uszlachetniany białym winem Traminer. Idealnie sprawdzi się solo jak i w akompaniamencie wina i wędlin.

Ser Ciock
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego bez laktozy uszlachetniany winem Cabernet i Merlot. Na skórce pokryty wytłoczynami z czerwonych winogron. Wybornie smakuje solo oraz jako część aperitivu czy degustacji z czerwonym winem.

Ser Millefoglie al Marzemino
Ser z surowego mleka krowiego uszlachetniany winem Marzemino Passito. Bez laktozy, półtwardy, o wyraźnym winnym aromacie. Idealny do degustacji w akompaniamencie wina lub solo.

Ser Millefoglie al Tartufo
Ser z surowego mleka krowiego bez laktozy. Cieniutkie warstwy poprzeplatane smugami czarnej trufli z Acqualagna. Ten delikatnie słony i pikantny ser smakuje wybitnie solo oraz jako część degustacji przy czerwonym winie.

Ser San Pietro In Cera D’api
Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, o miodowo-waniliowym posmaku, pokryty na skórce woskiem pszczelim o charakterystycznej intensywnej żółtej barwie. Idealny na deskę serów, najlepiej z kieliszkiem wina.

Polselli Farina Mix La Romana Verde
Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Polselli Farina Mix La Romana Rossa
Mieszanka Mix Polselli La Romana Rossa do wyrobu klasycznej pizzy z łopaty oraz Pinsa Romana