![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINACLASSICA350-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/GNOCCOTINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g
Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-CLASSICA-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina classica 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/04/PIADATINA-ROSMARINO-350G-315x315.png)
Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g
Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/01/cupido-1-315x315.webp)
Ser Pecorino a crosta fiorita „Cupido”
Ser "Amorek" z pasteryzowanego 100% mleka owczego z Toskanii, o skórce pokrytej przerostami kultur pleśniowych. Miękki serek o delikatnym smaku, dojrzewający do 20 dni. Gomółka o kształcie serca. Idealny wybór na Walentynki.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/0000000018522_medium-315x315.jpg)
Polselli MANITOBA Farina di grano tenero tipo 0
Bardzo wszechstronna mieszanka miękkich odmian pszenicy kanadyjskiej do wypieków drożdżowych lub jako dodatek do mąki podstawowej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/farina-supefine-soft.png)
Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/orzo-tostato.png)
Polselli Farina Orzo Tostato
Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideal-per-Dolci-315x315.jpg)
Polselli Farina 00 Ideale per Dolci
Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/grano-arso21.png)
Polselli Farina al Grano Arso
Mąka pszenna z dodatkiem mąki z palonego ziarna, o wyższej zawartości białka i zwiększonej zawartości soli mineralnych. Dobrze komponuje się z brokułami, świeżą kiełbasą wieprzową, skorupiakami (omułkami, małżami), szparagami.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Sapore-di-sale-199x315.png)
Polselli Sale marino artigianale
Bogata w magnez, jod oraz inne elementy odżywcze niezbędne dla ludzkiego organizmu. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/Screenshot-2024-02-21-161214-264x315.png)
Bucatini Molisana
Długi makaron typu spaghettoni, z otworkiem na całej długości. Luksusowa linia makaronów, wytwarzanych na matrycach z brązu, z ziarnem obrabianym na kamieniu. Idealny do Carbonary, Amatriciany lub Cacio e Pepe.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-101737-304x315.png)
Fusilli Molisana
Wysokiej jakości makaron o kształcie świderków firmy Molisana tłoczony na matrycach z brązu. Tradycyjnie podawane z brokułami i serem caciocavallo.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/gnocchi-di-patat-349x315.png)
Gnocchi di patate Molisana
Włoskie kluseczki ziemniaczane Gnocchi firmy Molisana ze świeżych ziemniaków. Gotowane na parze. Doskonałe z pesto bądź z masłem i szałwią, z sosem pomidorowym i bazylią lub ze śmietaną, speckiem i grzybami itp. Gotowe w 2 minuty.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-102005-219x315.png)
Linguine Molisana
Długi makaron Linguine z pszenicy durum. Podobny do spaghetti, lecz spłaszczony i na przekroju o soczewkowatym kształcie. Nazywany w innych rejonach Włoch również bavette lub trenette. Znakomity z owocami morza i sosami np. pesto bądź oliwą czosnkową, czarnym pieprzem i anchois.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-102619-303x315.png)
Orecchiette pugliesi Molisana
Krótki makaron z pszenicy durum. Orecchiette to rodzaj makaronu typowy dla regionów Apulia i Bazylikata, o kształcie przypominającym małe uszka bądź polskie muszelki. Podawać je można z wieloma różnorodnymi dodatkami, pasuje do wielu dań i receptur.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-105856-267x315.png)
Pappardelle Molisana
Pappardelle Molisana
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/12/Screenshot-2024-02-22-110409-231x315.png)
Pasta a Riso Molisana
Makaron o wielkości ziarenek ryżu. Idealny na zimne dni. Doskonale pasuje do zup i rosołów. Znakomita alternatywa dla ryżu.