I Giacomini

I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, schabu, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Doskonała solo. Idealne na deskę wędlin.

Capocollo del cacciatore dolce
Dojrzewająca wędlina z najszlachetniejszych części karczku wieprzowego. Idealna na deskę wędlin, doskonałe na pizzę Gourmet.

Salametto all’aglio
Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z czosnkiem. Wykwintny produkt dla koneserów. Doskonała przekąska do aperitifów, świetna jako przystawka. Szczególnie polecana do kanapek panini i na deskę wędlin.

Spianata piccante Pedroni
Pikantna włoska wędlina regionalna z południa Włoch z papryczką peperoncino. Doskonała na deskę wędlin, jako dodatek do kanapki typu panini czy na ciepło na pizzy.

Salametto al tartufo
Włoskie drobno mielone salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Wykwintny produkt dla koneserów. Znakomite na wykwintną deskę wędlin.

Bresaola Cima Piazzi
Dojrzewająca włoska polędwica wołowa, delikatna i krucha, stanowi wyjątkowy rarytas. Mięso jest miękkie i aromatyczne. Idealne w dietach, lekkostrawne, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.

Ser Abbondio senza lattosio
Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Petto di tacchino al forno
Petto di tacchino al forno czyli pieczona pierś z indyka. Doskonała do przystawek, na deskę wędlin, do sałatek, pizzy i na kanapki.

Roastbeef di manzo DelDuca
Sottofesa di bovino czyli roastbeef wołowy pieczony z dodatkiem ziół, przypraw, czosnku i soli

Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino