85 produktów
Delduca - placeholder

Ser Gran mix grattugiato

Mix tartych serów dojrzewających. Doskonały do wielu potraw i receptur, zwłaszcza do makaronów.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella Fior di Latte

Nowość

Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek. Elegencki produkt na pizzę oraz do sałatek.

Delduca - placeholder

Ser Parmigiano Reggiano DOP

Włoski twardy ser podpuszczkowy, dojrzewający 24 miesiące. Król włoskich serów, o jakości kontrolowanej przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano. Ser o ziarnistej strukturze, niepowtarzalnym smaku i wyrazistym aromacie. Doskonały do wzbogacania smaku niezliczonej ilości potraw, od makaronów, risotto, ravioli, lasagne, po zupy i pizzę.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino Fresco Toscano DOP

Toskański ser podpuszczkowy z mleka owczego, dojrzewający, półtwardy o wyrazistym, ostrym, słonawym smaku i powierzchni pokrytej olejem lnianym. Idealny na deskę serów, polecany wraz z naszymi włoskimi dipami i musztardkami.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP

Ser Pecorino Romano DOP to włoski twardy ser podpuszczkowy wyprodukowany z pełnotłustego mleka owczego. Należy do rodziny serów dojrzewających. Ten włoski ser owczy charakteryzuje się słonym, pikantnym smakiem oraz intensywnym aromatem. Jest zwarty i wyjątkowo twardy, dzięki czemu idealnie nadaje się do ścierania na tarce jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Delduca - placeholder

Ser Pecorino romano DOP buccia nera

Twardy ser podpuszczkowy z mleka owczego o ostrym smaku i intensywnym aromacie, dojrzewający ok. 8 miesięcy. Ser o antycznym pochodzeniu, wywodzący się z regionu Lacjum. Doskonały jako ser do tarcia. Znakomity do wielu receptur, zwłaszcza do spaghetti carbonara, do amatriciany, spaghetti cacio e pepe.

Delduca - placeholder
Valcolatte

Ser RiCCotta Gustosa Valcolatte

Ser ricotta z pasteryzowanego mleka krowiego w 100% pochodzenia włoskiego. Krucha i kremowa. Doskonałe na gnocchi z dyni i ricotty, miękkie ciasteczka czekoladowo-serowe, kremowe "trufle" na słono z łososiem, a nawet pyszne włoskie gelato.

Delduca - placeholder
Caseificio Nuovo

Ser Scorzabionda

Ser średnio dojrzewający z mleka koziego o białym, kruchym miąższu i intensywnym aromacie, dojrzewający w sianie przez minimum 60 dni. Doskonały jako oryginalne aperitivo z kieliszkiem musującego białego wina. Znakomity również z dodatkiem musztardki dyniowej lub figowej lub też z miodem akacjowym.

Delduca - placeholder

Spianata calabra TOP

Włoskie pikantne salami dojrzewające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino. Specjał z regionu Kalabria. Znakomity dodatek do kanapek, grzanek, tostów, pizzy oraz na deskę wędlin.

Delduca - placeholder

Spianata piccante a fettine

Włoskie pikantne salami dojrzewające z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i dodatkiem włoskiej ostrej papryczki peperoncino w plasterkach. Specjał z regionu Kalabria. Znakomity dodatek do kanapek, grzanek, tostów, pizzy oraz na deskę wędlin.

Delduca - placeholder

Tagliatelle all’uovo Barilla

Tagliatelle jajeczne Barilla o wstążce szerokości 5 mm. Doskonałe do wszystkich sosów. Idealne zwłaszcza do sosu bolognese. Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim).

Delduca - placeholder

Tartufo bianco fresco

Świeża biała trufla

Delduca - placeholder

Tartufo nero fresco

Świeża trufla czarna.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA