![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-rossa-1.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 0
Mąka typu 0 z miękkich ziaren pszenicy do wyrobu pizzy o średnim okresie wyrastania oraz produktów na zakwasie wypiekanych w piecu
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/farina-supefine-soft.png)
Polselli Farina Linea 00 Superfine Soft
Mąka typu 00 Superfine Soft z miękkich ziaren pszenicy Ideale per Pizza. Szczególnie polecana do przygotowania pizzy, focacci i chleba z ciasta przygotowanego metodą pośrednią.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-azzurra.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 1
Mąka typu 1 z miękkich ziaren pszenicy, bogata w sole mineralne i witaminy. Polecana zarówno do wypieków słonych jak i słodkich.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/03/zero-beige1.png)
Polselli Farina Linea Zero tipo 2
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 2 o wyższej zawartości otrębów, soli mineralnych i witamin
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/orzo-tostato.png)
Polselli Farina Orzo Tostato
Mąka z miękkiej pszenicy typu 1 z mąką z prażonego jęczmienia i płatkami owsianymi. Znakomicie komponuje się z tuńczykiem, roślinami strączkowymi i grillowanymi warzywami
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/semola-S2-25kg-1.png)
Polselli Semola Grano Duro S2
Mąka semola z twardego ziarna pszenicy. Idealna do rzemieślniczych wyrobów przygotowywanych ręcznie, zwłaszcza do produkcji świeżego makaronu.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideale-per-pasta-315x315.jpg)
Polselli Farina 00 Ideale per Pasta
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Polselli-farina-Gluten-free-1-kg-315x315.jpg)
Polselli Farina senza glutine per Pizza
Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/8018872002406_Battuto-di-olive-leccino-180g-252x315.jpg)
Battuto di olive leccino con acciughe e capperi
Pasta z oliwek leccino, anchois, kaparów, czosnku, pikantnego peperoncino, oregano, kopru włoskiego i dodatkiem octu winnego o charakterystycznym śródziemnomorskim smaku
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/la-reinese_Sugo-arrabbiata-350g-205x315.png)
Sugo all’arrabbiata
Gotowy sos do makaronu na bazie pulpy pomidorowej z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino, oliwy z oliwek, cebuli, czosnku, pietruszki i bazylii. Wystarczy podgrzać.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/02/involtini-370x208.jpg)
Involtini di Pomodori con Tonno
Roladki z suszonych pomidorów nadziewane tuńczykiem, w formie koreczków z wykałaczką. Idealne na przekąskę do aperitivu oraz przystawkę.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/11/20200625_lareinese1002-205x315.jpg)
Sugo Il Ragù Classico
Wysokiej jakości klasyczny włoski sos ragù na bazie pulpy pomidorowej z wołowiną i wieprzowiną, oliwką z oliwek extravergine oraz warzywami. Gotowy do podania
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/8018872002987_Passata-440g-147x315.jpg)
Passata di pomodoro tradizionale
Sos pomidorowy wykorzystywany jako doskonała baza w przygotowywaniu wielu potraw. Jeden z podstawowych produktów kuchni włoskiej.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/07/masseria-friarielli-1-266x315.jpeg)
Broccoli Friarielli del Vesuvio
Brokuły friarielli ze stoków Wezuwiusza w zalewie z oleju słonecznikowego z czosnkiem i papryczką peperoncino. Znakomity neapolitański dodatek do makaronów, bruschetty, pizzy i mięs.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/Untitled-2-315x315.jpg)
Cipolle Caramellate
Karmelizowana grillowana cebula w piórkach. Doskonały dodatek do dań mięsnych lub rybnych oraz przystawek na bazie serów i wędlin.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2023/06/finocchio1-232x315.png)
Finocchi grigliati del Vesuvio
Grillowane bulwy kopru włoskiego ze stoków Wezuwiusza w zalewie słodko-kwaśnej. Idealne jako dodatek do burraty i mozzarelli, doskonale wzbogacają sałatki i dania z makaronu. Ułożone na pizzy wyjętej z pieca dodają jej wyjątkowej świeżości.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Olive-nere-riviera-disossate.jpg)
Olive nere denocciolate Riviera
Drylowane czarne oliwki Riviera w oliwie z oliwek extravergine. Wyjątkowy, nieoczywisty smak włoskich oliwek o lekko podwędzanym aromacie. Znakomicie komponują się z daniami mięsnymi i rybnymi, zwłaszcza duszonymi.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2020/10/porchetta-Ariccia-244x315.jpg)
Porchetta di Ariccia IGP
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.